نمایش پست تنها
قدیمی 04-23-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

گسترش فولاد 2-ذوب آهن صفر؛غول كش به فينال رسيد

ذوب آهن با وجود فشاري كه در نيمه دوم به حريف دسته اولي خود وارد كرد با دوگل مغلوب اين تيم تبريزي شد و دومين جام فصل را هم از دست داد. فرهاد كاظمي با اين برد به موفقيتهاي فوتبال تبريز جلوه جديدي بخشيد. او قبلا با بهمن و سپاهان فينال جام حذفي را تجربه كرده است

گل‌ها: آذركيوان(15)، پيتوسا(90) براي گسترش فولاد
ورزشگاه يادگار امام، تماشاگر 30 هزارنفر
داور: يدالله جهان‌بازي
اخطار: حميد ديوسالار(گسترش فولاد)، خلعتبري، احمدي(ذوب آهن)

گسترش فولاد: حامد رياحي، علي انصاريان، ميثم حسيني، مرتضي قربان‌پور، احد شعباني، عباس آقايي، حميدرضاديوسالار(68پيتوسا)، روح‌الله عبداللهي، امير نظامي‌پور، ناصر آذر كيوان، رسول خطيبي
سرمربي: فرهاد كاظمي

ذوب آهن: عباس قاسمي، سيدمحمد حسيني، علي احمدي، مجتبي صالحي‌نژاد، حسن اشجاري، سينا عشوري، قاسم حدادي‌فر(63 محمد منصوري)، محمدرضا خلعتبري، محسن مسلمان(85 جلال اميديان)، اسماعيل فرهادي، محمد قاضي(55 ايگور كاسترو)
سرمربي: منصور ابراهيم‌زاده

شرح بازي:
گسترش فولاد با پيروزي مقابل ذوب آهن غول كش امسال جام حذفي است. اين تيم كوچك كه بدون ادعا وارد رقابت‌ها شد حالا به فينال جام حذفي رسيده است. آنها بازي را با شجاعت آغاز كردند و به گل پيروزي دست يافتند. اما ذوب آهن كه كم نوسان‌ترين تيم ايراني در سال‌هاي اخير بوده در نيمه دوم بازي را در دست گرفت و بارها دروازه اين تيم را به خطر انداخت كه البته با خوش‌شانسي بازيكنان فولاد و بي‌دقتي مهاجمان اين تيم اين فرصت‌ها هدر رفت.
گسترش فولاد در نيمه دوم يكي، دو بار با ضدحملات دروازه حريف را به خطر انداخت و سرانجام روي شوت فوق‌العاده پيتوسا كه با اشتباه دروازه‌بان ذوب هم همراه بود گل دوم را به ثمر رساند. در اين لحظه و در حالي كه همه در تبريز در حال شادي بودند ذوب آهن به يك پنالتي رسيد كه اشجاري اين پنالتي را به اوت زد و كار را به نفع شاگردان فرهاد كاظمي تمام كرد. با صعود گسترش فولاد به فينال تبريز فصلي رويايي را سپري مي‌كند. بعد از موفقيت تراكتور حالا نماينده دسته اولي اين شهر به فينال رسيده و زندگي شيرين‌تر از هميشه به نظر مي‌رسد. اين در حالي است كه در ابتداي فصل حذفي هيچكس فكر نمي‌كرد فرهاد كاظمي در و تيمش به فينال جام حذفي برسند.
غول‌كش جام حذفي در فينال با برنده صبا و پرسپوليس مسابقه خواهد داد.

شرح گلها:
1ـ0(گسترش فولاد): در دقيقه 16 با پاس عرضي روح‌الله عبداللهي به ناصر آذركيوان گل اول بازي به ثمر رسيد. 2ـ0(گسترش فولاد): در دقيقه 90 پيتوسا از فاصله 40 متري گل برتري و قهرماني تيمش را به ثمر رساند.

اتفاق ويژه:
در نيمه دوم شاگردان منصور ابراهيم زاده براي جبران نتيجه بازي را هجومي آغاز كردند. آنها در دقيقه 59 توسط محمدرضا خلعتبري به گل رسيدند اما كمك داور اين گل را به دليل هند مردود اعلام كرد. اين تصميم اعتراض ذوبي‌ها را در پي داشت. ..
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید