نمایش پست تنها
قدیمی 04-25-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

باقري: هدفي جز شادي هواداران نداريم
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم با غلبه بر صبا دل هواداران مان را شاد کرده باشيم. تمام سعي مان براي اين است که دل آنها را شاد کنيم و هدف ديگري نداريم.
کريم باقري افزود: صبا تيم قدرتمند و بزرگي بود که پيش از اين تيم هايي چون سپاهان و مس را در جام حذفي کنار گذاشته بود. آنها برابر ما فوتبال خوبي را به نمايش گذاشتند اما اين طبيعت جام حذفي است که يک تيم برنده مي شود. ما با حمايت طرفداران پرشورمان در يک بازي خاطره انگيز توانستيم با غلبه بر آنها به فينال جام حذفي برسيم.

حبيب کاشاني:رسيدن به فينال کمترين خواست مان از دايي بود
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: بردن صبا و رسيدن به فينال جام حذفي کمترين خواسته ما از علي دايي بود.
حبيب کاشاني افزود: صبا تيم بسيار قدرتمندي بود. آنها از سرمربي و بازيکنان بسيار توانمندي بهره مي برند که پيش از اين توانسته بودند بزرگان زيادي در فوتبال چون سپاهان را شکست دهند. اميدوارم تيم ما در فينال هم با قدرت ظاهر شده و قهرمان جام حذفي شود.
وي درباره وضعيت طلب عابدزاده از تيمش گفت: 100 ميليون تومان از قرارداد عابدزاده باقي مانده بود که هفته پيش به مدت يک هفته براي ما کار کرد و 86 ميليون تومان از پولش را گرفت و 14 ميليون از پول او باقي مانده که تقديمش مي کنيم.
وي درباره شايعه هايي مبني بر مذاکرات پرسپوليس با بازيکنان برخي تيمها از جمله هادي عقيلي گفت: اين شايعات را تکذيب مي کنم و هر تيمي مدعي است، که مسؤولي از پرسپوليس با بازيکنانش مذاکره داشته مي تواند به کميته انضباطي از ما شکايت کند.
وي درباره مشخص شدن فهرست بازيکنان مازاد تيمش گفت: هنوز براي پرسپوليس در فصل آينده به طور کامل نيازسنجي نکرده و اين شرايط را به پايان فصل موکول کرديم تا بر اساس نيازهايمان براي آينده تيم تصميم بگيريم.

نکونام: دوست داشتم با عربستان همگروه مي شديم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: نگفته بودم از کره شمالي ترسي داريم فقط مدل بازي آنها را دوست ندارم.
جواد نکونام پس از قرعه کشي جام ملتهاي آسيا 2011 در دوحه گفت: دوست داشتم با عربستان همگروه مي شديم که نشد. بعد از آن بازي در انتخابي جام جهاني خيلي دوست داشتم با آنها در جام ملتها روبه رو مي شديم. به نظرم گروه ما و گروه C با کره جنوبي، هند، استراليا و بحرين سخت ترين گروهها هستند. گروه B و A هم به نظرم کار آسانتري دارند.
گفتني است، در گروه A قطر ميزبان با کويت، چين و ازبکستان قرار گرفتند و در گروه B عربستان نايب قهرمان، ژاپن، اردن و سوريه ايستادند.

کربکندي: وقت کشي بازيکنانم را رد نمي کنم
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: چيزي ندارم بگويم و تنها به پرسپوليس براي رسيدن به فينال جام حذفي تبريک مي گويم.
رسول کربکندي اظهار کرد: ما در خانه حريف و در مقابل 75 هزار تماشاگر اين تيم بازي مي کرديم. به هرحال بازيکنان ما فشار بسياري را تحمل مي کردند. تيم ما تا دقايق 70 - 75 بازي پاياپايي را برابر پرسپوليس انجام داد و عملکردش خوب بود اما پس از آن با اخراج يکي از بازيکنان ما و خستگي هافبکهاي صبا، جريان به سود پرسپوليس شد. انتظارم از بازيکنان صبا بيش از اين بود؛ زيرا ما در هفته هاي گذشته بازيهاي هماهنگ تر و تاکتيکي تري را به نمايش گذاشته بوديم؛ اما به هر حال طبيعت بازيهاي حذفي اين است که يک تيم از گردونه رقابتها کنار مي رود و امروز پرسپوليس در ضربه هاي پنالتي بهتر از ما کار کرد.وي درباره شعارهاي تماشاچيان پرسپوليس مبني بر ضد فوتبال بازي کردن تيمش گفت: وقتي يک تيم خسته شده و ده نفره مي شود، طبيعي است که برخي بازيکنان به همين دليل به زمين افتاده و بخواهند کمي استراحت کنند. اين موضوع را رد نمي کنم اما طبيعي است که تماشاچيان پرسپوليس وقتي در اين فضا حاضر شدند از تيم شان برد مي خواهند و ممکن است شعارهايي را سر دهند.

دايي: نبايد پرسپوليس را قهرمان جام حذفي بدانيم
سرمربي پرسپوليس گفت: پيروزي ما بر صبا چيزي از ارزش و بزرگي اين تيم قدرتمند کم نمي کند.علي دايي پس از بازي تيم هاي پرسپوليس و صباي قم از دور نيمه نهايي جام حذفي باشگاههاي ايران با عنوان اين موضوع گفت: شاهد يکي از پاکترين بازيها بين دو تيم خوب کشور بوديم. تيم ما در اين بازي باز هم صاحب موقعيت هاي زيادي شد که از دست رفت. ما از دقيقه 85 تا 93 و همين طور وقتهاي اضافه فرصتهاي گلزني زيادي داشتيم که از دست رفت.دايي ادامه داد: پيروزي ما بر صبا چيزي از ارزشهاي اين تيم بزرگ کم نمي کند زيرا آنها در جام حذفي بزرگان زيادي در فوتبال کشور را حذف کردند و در ليگ هم در چند هفته گذشته نتايج فوق العاده اي را به دست آوردند. دايي درباره تيم گسترش فولاد تبريز که به فينال جام حذفي راه يافت، گفت: قطعاً اين تيم شايستگي هاي زيادي دارد که به فينال جام حذفي رسيده است. آنها 2 بر صفر ذوب آهن را که از تيمهاي بزرگ است شکست دادند. همچنين پيش از اين هم تيمهاي قدرتمندي را حذف کردند بنابراين ما نبايد پرسپوليس را قهرمان جام حذفي بدانيم.

رييس هيات فوتبال خراسان رضوي: رضايت 32 نفر از شاکيان باشگاه پيام گرفته شده است
رييس هيات فوتبال خراسان رضوي گفت: تاکنون رضايت 32 نفر از شاکيان باشگاه پيام گرفته شده است.
سيد هاشم حسيني در گفتگو با ايسنا، افزود: پس از خريد زمين مالک باشگاه پيام توسط شهرداري مشهد نزديک به 400 ميليون تومان براي پرداخت مطالبات باشگاه و رفع تعليق آن در اختيار هيات فوتبال قرار گرفت و تاکنون موفق به اخذ رضايت 32 نفر از شاکيان باشگاه شده ايم که مبلغ بدهي آن ها در حدود 900 ميليون تومان بود.
وي ادامه داد: با اين وجود اما هنوز تعداد ديگري از افراد از باشگاه طلب دارند که در تلاش هستيم با کمک استاندار خراسان رضوي و با فروش قطعه اي ديگر از زمين هاي مالک باشگاه مابقي بدهي ها را نيز بپردازيم.
حسيني با اشاره به مذاکراتش با طلبکاران باشگاه پيام تصريح کرد: از بيشتر طلبکاران تخفيف گرفتيم، به نحوي که اکثر آن ها حاضر شدند 40 درصد از مبلغ طلب خود را ببخشند.
حسيني در پاسخ به سوالي در خصوص اختلافش با عباس چمنيان، سرمربي سابق تيم پيام تصريح کرد: زماني که چمنيان براي دريافت طلبش آمد اعلام کرد که حاضر است 40 درصد از طلبش را ببخشد اما در آن زمان پول ها تمام شده بود و اين مساله باعث ناراحتي وي شد.
وي تاکيد کرد: از طريق استاندار خراسان رضوي به عنوان نماينده وي در باشگاه پيام منصوب شده ام اما بعيد مي دانم که ديگر بتوانم به اين کار ادامه دهم، عده اي از دوستان کم لطفي کردند و شرايطي را پيش آوردند که مناسب نيست.

شاپورزاده: استيلي نتايج خوبي با استيل آذين گرفت
بازيکن استيل آذين گفت: باشگاه در مورد تغيير کادر فني تصميم گرفت با اين حال استيلي نتايج خوبي با اين تيم کسب کرد.
امير شاپورزاده در مورد افشين پيرواني گفت: مي دانم او بازيکن بزرگي بوده با اين حال از ايشان شناختي ندارم زيرا با او کار نکرده ام. پيرواني هم مربي جواني است که انگيزه هاي زيادي دارد و تمرينات خوبي براي تيم در نظر گرفته است.

قلعه نويي: دوست دارم در کنار حرم رضوي جشن قهرماني بگيريم
سرمربي سپاهان گفت: با شناختي که از حبيب کاشاني دارم مطمئن هستم مذاکره اي با هادي عقيلي صورت نگرفته و اين صحبت ها شايعه است.
امير قلعه نويي همچنين در خصوص تمديد قرارداد با اين تيم خاطرنشان کرد: تاکنون صحبت رسمي نکرده ام، اما همان طور که در گذشته نيز اعلام کردم دوست دارم يک سال ديگر در اصفهان بمانم. معتقدم نهالي که امسال کاشته ايم سال آينده بهتر به بار مي نشيند. با ساکت، مديرعامل باشگاه سپاهان جلسه داشتيم و مذاکراتي را در اين خصوص انجام داده ايم.
وي درباره ديدار برابر ابومسلم مشهد در 12 ارديبهشت و احتمال پيروزي در اين ديدار و گرفتن جشن قهرماني، عنوان کرد: سه فينال ديگر در پيش داريم و تمام تلاش خود را مي کنيم تا بهترين نتايج را در اين مسابقات کسب کنيم، اما دوست دارم در کنار حرم مطهر امام رضا(ع) جشن قهرماني تيم سپاهان را برپا کنيم.

دل بوسکه: کره شمالي تا مرحله يک هشتم جام جهاني پيش مي آيد
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا، کره شمالي را پديده جام جهاني 2010 توصيف کرد و گفت: اين تيم تا مرحله يک هشتم جام جهاني پيش مي آيد.ويسنته دل بوسکه در بخشي از سخنان خود که مي تواند براي مقامات فوتبال ايران و کارشناسان اين بخش تأمل برانگيز و قابل توجه باشد، در مورد فوتبال کره شمالي گفت: پس از 44 سال يک تيم به جام جهاني آمده است. در چمدان بازيکنان اين تيم جز تاريخ، تعصب، فرياد، انتقام و بهره برداريهاي سياسي چيز ديگري مشاهده نمي شود.
وي گفت: از چنين تيمهايي بايد ترسيد. آنها محکوم به پيروزي هستند. آن چنان که در يک جنگ واقعي سربازان را محکوم به پيروزي مي کنند. برابر چنين تيمهايي سخن گفتن از تکنيک و تاکتيک گزافه گويي است.
سرمربي پيشين رئال مادريد تأکيد کرد: در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي کوچکترين ترديدي در مورد صعود از گروه خود ندارم، اما اين احتمال وجود دارد که در يک شانزدهم نهايي و يا حتي يک هشتم با کره شمالي بازي کنيم. اين تيم مي تواند رؤياهاي ما را نقش بر آب کند. ترس من از کره شمالي بيش از تيمهايي مثل برزيل يا ايتالياست؛ زيرا مي توانم در مورد شکست از آنها دليل بياورم، اما اگر برابر کره شمالي ناکام باشيم چه حرفي مي توانم بزنم.
گفتني است کره شمالي در جام جهاني 2010 با برزيل، ساحل عاج و پرتغال همگروه است. اين تيم در جام ملتهاي 2011 نيز در کنار ايران، امارات و عراق در گروه چهارم قرار دارد.

برنامه بازي هاي ايران
تيم ملي ايران در اولين بازي خود در جام ملتهاي 2011 بايد به مصاف عراق برود و اين بازي تداعي کننده رويارويي دو تيم در اولين بازي جام ملتهاي 1996 است. برنامه بازيهاي ايران به اين صورت است:
سه شنبه 21 دي: ايران - عراق(ورزشگاه الريان)
شنبه 25 دي: ايران- کره شمالي( ورزشگاه القطر)
چهارشنبه 29 دي: ايران- امارات(ورزشگاه القطر)
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید