04-27-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
کاشاني و دايي هم آواز خواندند!
حبيب کاشاني سرپرست موقت و علي دايي سرمربي پرسپوليس در روز آخر کاري ضبط ترانه پرسپوليس، در استوديو حاضر شده و به گروهي که وظيفه تهيه و ضبط سرود رسمي پرسپوليس را داشتند ملحق شدند. البته کاشاني و دايي به دکلمه چند جمله قناعت کرده تا صداي آنها به صورت سمبليک در اين ترانه باقي بماند. گفتني است که به رغم ادعاي قبلي داريوش خواجه نوري بعيد است اين کار تا پيش از ديدار پرسپوليس مقابل استيل آذين آماده و روانه بازار شود.
قلعه نويي: مي خواهيم ببريم و صدرنشين شويم
سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: اين آخرين بازي ما در مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان آسياست و با توجه به اين که در رده دوم جدول قرار داريم، درصدد هستيم با انجام يک بازي تاکتيکي، به سه امتياز اين بازي برسيم و به عنوان صدرنشين صعود کنيم.
امير قلعه نويي با اشاره به اينکه العين تيم بسيار خوبي است افزود: ما از تغييرات انجام شده در کادر فني اين تيم باخبر هستيم و بازي اين تيم مقابل الوصل را آناليز کرديم و اين تيم در بازي مقابل الوصل فوتبال رواني را از خود به نمايش گذاشت و مطمئنا بازي سختي را پيش رو خواهيم داشت.
قلعه نويي در ادامه درباره ديگر ديدار اين گروه و حساسيت نتيجه آن بازي گفت: ما بيشتر تمرکز خود را بر روي ديدار خودمان گذاشته ايم تا سه امتياز بازي را کسب کنيم و در صورت به دست آمدن هر نتيجه اي در ديدار الشباب و پاختاکور، ما مي توانيم به راحتي به عنوان صدرنشين به دور بعد صعود کنيم.
اولروم: مي خواهم در ايران مربيگري کنم
عرفان اولروم بازيکن تراکتورسازي تبريز بر خلاف رسم و رسوم ساير بازيکنان خارجي شاغل در فوتبال کشورمان قصد ندارد پس از اتمام دوران فوتبالش ايران را ترک کند و مي خواهد به مربيگري بپردازد.
اولروم در اين خصوص گفت: با وجود اينکه هنوز چند سالي از عمر فوتبالم باقي مانده است، ولي از هم اکنون به فکر مربيگري افتاده ام و مي خواهم به فوتبال ايران کمک کنم. از اين رو قصد دارم با تاسيس يک آکادمي فوتبال به تربيت نوجوانان و جوانان مستعد بپردازم.اولروم در مورد وضعيت فعلي اش در تيم تبريزي افزود: تراکتور سازي تيم بزرگي است و از اينکه در اين تيم بازي مي کنم خوشحالم و اگر با اين تيم و شفق به توافق برسم به طور حتم در فصل آينده نيز در اين تيم مي مانم.
تيموريان: از امارات پيشنهاد وسوسه انگيز دارم
آندرانيک تيموريان هنوز در فهرست فروش و بازيکنان مازاد تيم فولام قرار نگرفته است اما وي ديگر تمايلي به همکاري با آنها ندارد و سکونشيني هاي متعدد اين بازيکن را خسته کرده است.
وي با اشاره به وضعيت فعلي اش گفت: فولامي ها نه در نيم فصل نام مرا در فهرست فروش قرار داده اند و نه اکنون که فصل رو به اتمام است تمايلي به فروش من دارند اما ديگر مايل نيستم وقتم را در فوتبال انگليس تلف کنم، طي مدت حضورم در فولام فقط سعي کردم به تعهداتم پايبند باشم وگرنه هيچ فرصت مناسبي براي بازي نصيبم نشد.
هافبک ملي پوش فولام به پيشنهادهاي ميلياردي اماراتي ها اشاره کرد و افزود: از حوزه خليج فارس پيشنهادهاي خوبي دارم، مبالغ قابل توجهي به من پيشنهاد کردند که وسوسه برانگيز است، ترجيح مي دهم براي فصل بعد در اين بخش از آسيا به فوتبالم ادامه دهم از اين رو احتمال تمديد قرارداد با فولام منتفي است.
تيموريان پيوستن به تيم هاي ايراني را منتفي دانست و گفت: هر چند برخي تيم هاي ايراني خواهانم هستند و مذاکراتي هم با برخي از آنها داشتم، اما هيچ کدام مبلغي معادل آنچه عرب ها به من مي دهند ، پرداخت نمي کنند، من چيزي نزديک به يک ميليارد تومان يا بيشتر از تيم هاي اماراتي پيشنهاد دارم ، به طور حتم اين پول وسوسه برانگيز است و مايلم با آنها همکاري کنم.
به دنبال کسب نشان برنز الهه احمدي در جام جهاني ؛ تبريک رييس کنفدراسيون تيراندازي آسيا به ايران
شيخ سلمان آل صباح، رييس کنفدراسيون تيراندازي آسيا کسب نخستين مدال برنز ايران در مسابقات جام جهاني چين را به فدراسيون تيراندازي ايران تبريک گفت. شيخ سلمان آل صباح در پيامي کسب مدال برنز رشته تفنگ 50 متر سه وضعيت بانوان توسط الهه احمدي تيرانداز کشورمان درمسابقات جام جهاني تيراندازي چين را به سيد مهدي هاشمي رييس فدراسيون تيراندازي ايران تبريک گفت.
مسعود مرادي؛ ناظر و مدرس Cfa
کميته داوران فدراسيون فوتبال در نظر دارد با خارج شدن نام مسعود مرادي از فهرست داوران اليت و برگزيده آسيا، يک داور جوان را جايگزين وي کند.
مسعود مرادي پس از 11 سال حضور مستمر در فهرست داوران بين المللي دي ماه سال جاري به سن بازنشستگي خواهد رسيد و از فهرست داوران اليت کشورمان خارج خواهد شد. مرادي که از جمله داوران با سابقه فوتبال آسيا به شمار مي رود، احتمالاً پس از بازنشستگي در قضاوت ديدارهاي بين المللي از سال 2011 به عنوان ناظر و مدرس داوري همکاري خود را با Afc آغاز خواهد کرد.
درهمين حال کميته داوران با نزديک شدن سن بازنشستگي مسعود مرادي، درصدد يافتن جايگزيني مناسب براي معرفي به Afc است. سعيد بخشي زاده، داور 37 ساله کشورمان که از دو سال گذشته در فهرست داوران بين المللي کشورمان قرار گرفته، اصلي ترين گزينه کميته داوران براي حضور در فهرست داوران اليت آسيا به شمار مي رود.
قرار است قضاوتهاي او در چند رويداد مهم آسيايي از سوي ناظران داوري آسيا زير نظر گرفته شود تا در صورت تاييد ناظران Afc و کسب نمرات لازم، وي بتواند در فهرست داوران اليت ايران قرار بگيرد.
با جايگزين شدن يک داورجوان به جاي مسعود مرادي، 6 سهميه ايران در فهرست داوران اليت آسيا حفظ خواهد شد تا پس از محسن ترکي، سعيد مظفري زاده، هدايت ممبيني، عليرضا فغاني و يدا... جهانبازي، همچنان ايران يکي از دو کشور برتر قاره در داشتن داوران برگزيده و اليت باشد.
مذاکره ايران با ژاپن براي انجام ديدار دوستانه
رئيس کميته بين الملل فدراسيون فوتبال از آغاز مذاکره با فدراسيون فوتبال ژاپن براي انجام ديدار تدارکاتي با اين تيم در روز 13 شهريور خبر داد.
عباس ترابيان در گفتگو با ايسنا، با تاکيد بر قطعي بودن ديدار با کره جنوبي در روز شانزدهم شهريور گفت: پيش از مراسم قرعه کشي با سران فدراسيون فوتبال کره به توافق رسيده بوديم تا در صورتي که در مرحله گروهي با هم در يک گروه قرار نگرفتيم، ديدار تدارکاتي را در تاريخ 16 شهريورماه برگزار کنيم که اين اتفاق قطعاً رخ خواهد داد. در حال حاضر هم به دنبال اين هستيم که در روز 13 شهريور ديداري دوستانه را با يکي از تيم هاي شرق آسيا و به احتمال زياد ژاپن برگزار کنيم. اولويت اصلي ما براي اين بازي تيم ملي ژاپن است.
ترابيان درباره اردوي تيم ملي در تاريخ 11 تا 24 جولاي هم گفت: براي انتخاب اردوي تيم ملي گزينه هاي مختلفي را مدنظر قرار داده ايم که يکي از محل هاي تمريني در اتريش به معيارهاي ما بسيار نزديک است. امروز به فدراسيون فوتبال خواهم رفت و با کفاشيان دراين باره صحبت خواهم کرد. البته بايد اين نکته را بگويم که در اين تاريخ تيمهاي ملي فعال نيستند و ما بايد روي باشگاه هايي که خود را براي حضور در رقابتهاي ليگ کشورشان آماده مي کنند براي انجام بازي تدارکاتي حساب کنيم.
ترابيان در پاسخ به اين سؤال که آيا براي برپايي اردوي تيم ملي در اتريش با محدوديت مالي مواجه نيستيد، گفت: مشکل مالي براي اين اردو نداريم، زيرا به طور کل اردوي اتريش به رقم سرسام آوري نياز ندارد.
رئيس کميته فوتسال درباره وضعيت تيم ملي فوتسال ايران در فاصله 28 روز مانده به آغاز جام ملتهاي آسيا گفت: نمي توانم نظر فني بدهم اما، ما هرآنچه براي اين تيم لازم بود انجام داديم و بازي تدارکاتي خوبي برگزار شد. حضور در تورنمنت اخير هم به ما کمک زيادي کرد و اميدواريم بتوانيم در جام ملتهاي آسيا قهرماني مان را تکرار کنيم. براي دفاع از عنوان قهرماني نيازي به اردوي خارج از کشور نيست، زيرا ما همواره از اردوهاي داخلي نتايج خوبي گرفتيم.
زمان: 4 ساله قهرمانيم!
براي قهرماني ابومسلم در ليگ برتر چشم اندازي چهار ساله تدوين کرده ايم
مالک باشگاه ابومسلم گفت: براي آينده ابومسلم چشم اندازي چهار ساله تدوين کرده ايم که اميدوارم در طول اين مدت بتوانيم به هدف نهايي که کسب عنوان قهرماني در ليگ برتر است، دست پيدا کنيم.
مهدي زمان در گفتگو با مهر، افزود: همچنان چشم به بقاي ابومسلم در فصل جاري ليگ برتر داريم، زيرا هميشه به افق و آينده اي روشن نگاه مي کنيم و براي رسيدن به تعالي، بهره مندي از خرد جمعي را سر لوحه کار قرار داديم. من و ديگر عوامل باشگاه ابومسلم، تمامي شرايط و جوانب را براي آينده مشکي پوشان در نظر گرفته ايم و بر همين اساس از کادر فني تيم دو برنامه مجزا براي ليگ برتر و دسته اول خواسته ايم که هر يک از اين برنامه ها شرايطي خاص مالي دارد.
مديرعامل ابومسلم با اشاره به اينکه اين تيم در آستانه سقوط نيست و احتمال بقا وجود دارد، اذعان داشت: تيم ما هنوز هم بر روي کاغد شانس ماندن در ليگ برتر را دارد و اگر بتوانيم در سه ديدار آينده که دو ديدار سخت آن در مشهد برگزار مي شود نتايج لازم را کسب کنيم، قطعاً در ليگ برتر خواهيم ماند.
محرومان هفته سي و دوم
مسؤولان اجرايي سازمان ليگ، اسامي محرومان هفته سي ودوم را اعلام کردند. بر اساس اعلام مسؤولان سازمان ليگ، 10 بازيکن در هفته سي ودوم از همراهي تيمهاي خود محروم هستند.
اسامي اين نفرات به شرح زير است. کرار جاسم (تراکتورسازي)، ملادن بارتولوويچ (فولاد خوزستان)، حبيب هوشيار (شاهين بوشهر)، رضا معقولي (استقلال اهواز)، مهدي رجب زاده (مس کرمان)، اميد شريفي نسب (سايپاي کرج)، محسن بنگر (سپاهان اصفهان)، فرهاد مجيدي، سياوش اکبرپور و مهدي اميرآبادي (استقلال)
پخش زنده مسابقات فوتبال از شبکه سوم
شبکه سوم درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
امروز
مس کرمان- الهلال عربستان ساعت 18
العين امارات- سپاهان ساعت 20:20
ليون- بايرن مونيخ ساعت 23:15
فردا
ذوب آهن- الاتحاد عربستان ساعت 30 : 18
الجزيره امارات- استقلال ساعت 15:20
بارسلونا- اينترميلان ساعت 23:15
پنجشنبه
ليورپول - آتلتيکو مادريد ساعت 23:30
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|