نمایش پست تنها
  #123  
قدیمی 04-27-2010
GolBarg GolBarg آنلاین نیست.
مدیر روانشناسی

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
نوشته ها: 2,834
سپاسها: : 1,221

2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض رانندگی مداوم بیش از 2 ساعت موجب آسیب‌های اسکلتی می‌شود

رانندگی مداوم بیش از 2 ساعت موجب آسیب‌های اسکلتی می‌شود


- ارتفاع صندلی باید به گونه‌ای تنظیم شود که پا در رسیدن به پدال‌های ماشین تحت فشار نباشد.

خبرگزاری فارس نوشت:
عضو انجمن طب کار ایران گفت: رانندگان به منظور جلوگیری از کمردرد و آسیب‌های اسکلتی هر یک تا 2 ساعت یکبار از خودروی خود پیاده شوند و استراحت کنند.
یاسر لبافی‌نژاد با بیان این که توصیه می‌شود رانندگان پس از هر یک تا 2 ساعت رانندگی چند دقیقه‌ای از خورو پیاده شده و به انجام ورزش‌های خاصی در سر،‌گردن و کمر بپردازند، افزود: وقتی رانندگان خسته هستند و باید باری را حمل کنند یا لاستیک خودروی خود را عوض کنند حتماً باید استراحتی داشته باشند و خستگی خود را رفع کنند چرا که با وجود خستگی، حمل بار یا تعویض لاستیک خودرو موجب آسیب به عضلات بدن می‌شود.

این متخصص طب کار درباره صندلی خودرو نیز گفت:‌ صندلی ماشین باید از نظر اصول ارگونومی استاندارد باشد. از طرف دیگر برآمدگی صندلی باید در گودی کمر قرار گیرد تا به کمک فنرهای صندلی، جلوی آسیب ناشی از ارتعاشات و حرکات خودرو به ستون فقرات گرفته شود.
وی ادامه داد: ارتفاع صندلی باید به گونه‌ای تنظیم شود که پا در رسیدن به پدال‌های ماشین تحت فشار نباشد.
__________________

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید