نمایش پست تنها
  #11  
قدیمی 04-27-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: غرب تهران
نوشته ها: 1,075
سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

فيلم‌هاي تازه اكران از همه جنس...





پس از تب‌وتاب فروش فيلم‌هاي نوروزي كه برخلاف پارسال نه ركوردي در تاريخ سينماي ايران جابه‌جا شد و نه حتي انتظار مي‌رود يكي از فيلم‌هاي نوروز در بالاهاي جدول فروش سالانه باشند، سر‌و‌كله فيلم‌هاي تازه از راه مي‌رسند و تماشاگران پس از فراغت از تعطيلات، مي‌توانند با خيال راحت فيلم‌هاي تازه را براي ديدن انتخاب كنند. نخستين فيلمي كه در اواخر تعطيلات روي پرده آمد «پوپك و مش‌ماشاءالله» بود كه يك كمدي ساده است از كارگرداني كه در زمان اكران فيلم قبلي‌اش «صداها» از وضعيت سينماي ايران بسيار مي‌ناليد.
فرزاد موتمن تا حالا حرف‌هاي زيادي از منتقدان بابت «پوپك» شنيده است و احتمالا اين انتقادها ادامه خواهد داشت. فيلم او كه جاي «عيار 14» را در سينماها گرفت تاكنون موفق‌ترين فروش را در ميان فيلم‌هاي روي پرده داشته است.
«طلا و مس» فيلم تحسين‌شده همايون اسعديان نيز قرار است به‌زودي روي پرده سينماها بيايد. اين فيلم كه جايزه بهترين بازيگر زن جشنواره را گرفت جزو آثار خوب سينماي ايران است و در آن زندگي يك طلبه جوان و همسر و فرزندانش روايت مي‌شود. نگار جواهريان، بهروز شعيبي، جواد عزتي و سحر دولتشاهي بازيگران «طلا و مس» هستند.
اما فيلم كنجكاوي‌برانگيز اكران «دختران» نام دارد. قاسم جعفري كارگردان اين فيلم، سازنده سريال پرطرفدار «مسافري از هند» است كه در سينما نيز فيلم‌هايي مثل «گرگ و ميش» و «بازنده» را ساخته. در «دختران» كه تبليغات شهري‌ و آنونس‌هايش از يكي دو هفته پيش آغاز شده، بازيگر معروفي حضور ندارد و سه شخصيت اصلي را دختران نوجواني تشكيل مي‌دهند كه با مشكلات زيادي دست به گريبان هستند.
__________________
http://irupload.ir/images/6dzyzrzy0mmq77104rb.jpg

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!


Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید