نمایش پست تنها
قدیمی 04-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سپاهان0 ـ العین2؛ شاید خدا برای سپاهان نخواست

در شبی که نمایندگان تیم فوتبال امارات با بازی های جوانمردانه سرنوشت سایر تیم ها را تعیین می کردند سپاهان با وجود برتری خود در نیمه دوم و ایجاد موقعیت های بسیار در نهایت مغلوب العین شد که هوشمندانه و حیله گر بازی کرد و با دو گل به پیروزی رسید. حالا سپاهان باید در انتظار نتیجه بازی پاختاکور و الشباب باشد. شاید معجزه ای مثل آنچه برای مس رخ داد در راه باشد

گل ها: سندی(40) و (72) برای العین
ورزشگاه خلیفه العین، تماشاگر 2500 نفر
داور: کاکا یاما(ژاپن)
اخطار: خیری،بنگر(سپاهان)، لی هو(العین)

سپاهان: سیدمهدی رحمتی، جلال حسینی، هادی عقیلی، محسن بنگر، احمد آل نعمه(46 مهدی جعفرپور)، احسان حاج صفی، مهدی کریمیان(63 حسین پاپی)، محرم نویدکیا، شاهین خیری، عمادرضا، ابراهیم توره
سرمربی: امیرقلعه نویی

شرح گل:
1ـ0(العین): در دقیقه 40 سندی مهاجم آرژانتینی العین با خطای محسن بنگر روبه رو شد و پنالتی العین را خود ساند به گل برتر العین تبدیل کرد.
2ـ0(العین): حرکت در عمق بازیکن العین با اشتباه مدافع و دروازه بان سپاهان همراه شد که بار دیگر سندی فرصت طلب نهایت استفاده از موقعیت گل را برد و حساب کار را دو بر صفر کرد.

بهترین بازیکن: سندی بازیکن بزرگ در چنین روزهایی بزرگترین خدمتش را به تیمش می کند، در شرایطی که ابراهیم توره و عمادرضا مهاجمان نیم میلیون دلاری سپاهان هیچگاه مهاجم مطمئنی نیستند، سندی به آنها درس حرفه ای گری آموخت.

اتفاق ویژه: این ششمین باری بود که سپاهان مقابل العین قرار می گرفت و موفق به پیروزی نشد. العین به واقع گربه سیاه سپاهان است و نشان داد که سپاهانی ها بی دلیل پیش از شروع این بازی جشن صعود بپا کرده بودند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید