نمایش پست تنها
قدیمی 05-02-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

از آموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی مامور می‌شوم
کاشانی: دایی هم محبوب است و هم مشهور

خبرگزاری فوتبال ایران- مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: هر سرمربی این اختیار را دارد که همکارانش را انتخاب کند. به نظرم این کار بعضی از روزنامه‌هاست که هم خبری‌اند و هم ورزشی. ضمن اینکه دایی افتخارات زیادی دارد و او هم محبوب است و هم مشهور.

حبیب کاشانی در گفت‌وگویی درباره منع فعالیت دوشغله‌ها در ورزش و در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به حضور شما در شورای شهر و فعالیت در پرسپولیس این قانون مشمول شما نمی‌شود؟ گفت: من در حال حاضر به عنوان سرپرست در باشگاه پرسپولیس فعالیت دارم که در این شرایط حضورم در پرسپولیس شغل محسوب نمی‌شود. ضمن اینکه در حال حاضر من از وزارت آموزش و پرورش به شورای شهر مامور شده‌ام که با مامور شدن از وزارت آموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی این مشکل حل خواهد شد. البته من دو روز در هفته موظف به حضور در جلسات شورای شهر هستم و بر اساس قانون کار زیر 175 ساعت در ماه، شغل به حساب نمی‌آید.
وی در ادامه این گفت‌وگو از طراحی کارت هواداری برای هواداران پرسپولیس خبر داد و گفت: از چهارشنبه (هفته جاری) هواداران می‌توانند با حضور در ادارات پست نسبت به دریافت و تکمیل فرم‌های مربوطه اقدام کنند.
کاشانی در تشریح برخی از مزیت‌های این کارت هواداری گفت: هواداران می‌توانند با داشتن این کارت برای حضور در سفرهای داخلی و خارجی پرسپولیس از تسهیلات ویژه‌ای استفاده کنند.
وی در پاسخ به این سوال که "گفته می‌شود علی دایی به خاطر اینکه احمدرضا عابدزاده محبوبیت بیشتری نسبت به او در میان هوادران دارد، حاضر به کار با او نشد" گفت: فکر نمی‌کنم چنین چیزی باشد. هر سرمربی این اختیار را دارد که همکارانش را انتخاب کند. به نظرم این کار بعضی از روزنامه‌هاست که هم خبری‌اند و هم ورزشی. ضمن اینکه دایی افتخارات زیادی دارد و او هم محبوب است و هم مشهور.