12 ارديبهشت 1389 ساعت 21:17
پیروانی: پرسپولیس نسبت به ما برتری نداشت
سرمربی استیلآذین گفت: پرسپولیس نسبت به ما برتری نداشت و اگر موقعیتی ایجاد کرد به علت اشتباهات فردی بازیکنان خودمان بود.

افشین پیروانی پس از تساوی بدون گل برابر پرسپولیس در هفته سی و دوم لیگ برتر اظهار داشت: به علت شرایط جوی بد بازیکنان تکنیکی ما نتوانستند بازی خود را به نمایش بگذارند و بارش باران از کیفیت بازی کاسته بود.وی ادامه داد: پرسپولیس نسبت به ما برتری نداشت و اگر موقعیتی ایجاد کرد به علت اشتباهات فردی بازیکنان خودمان بود.پیروانی خاطرنشان کرد: استیلآذین باید در نیم فصل اول نتایج لازم را کسب میکرد، اما متأسفانه این حادثه اتفاق نیفتاد و سرنوشت تیم در بازیهای پایانی مشخص خواهد شد. هنوز هیچ چیز از دست ندادهایم و تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا سهمیه آسیا را به دست آوریم، اما در صورتی که موفق به چنین کاری نشدیم مطمئن باشید سال آینده استیلآذین قدرتمندی را در رقابتها خواهید دید.وی در مورد شایعه سرمربی خارجی برای فصل آینده گفت: حرفهای نیست هماکنون در مورد آینده صحبت کنم و همه چیز در زمان خود مشخص خواهد شد. اگر من برای این 3 بازی نمیآمدم شخص دیگری این مسئولیت را برعهده میگرفت.سرمربی تیم فوتبال استیلآذین تصریح کرد: خوشحال هستم در ایران باشگاهی وجود دارد که مدیران تمام شرایط را برای فعالیت فراهم کردهاند و میتوانم در این تیم مربیگری کنم.