نمایش پست تنها
قدیمی 05-03-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

علی كریمی:
دلیل رفتار تماشاگران پرسپولیس را از كاشانی بپرسید
متاسفم، كریمی كه هیچ، آقایان با عابدزاده هم رفتار خوبی نداشتند
سرویس: ورزشی - فوتبال
1389/02/12
05-02-2010
20:57:46
8902-07328: كد خبر
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال

علی كریمی گفت:‌ دلیل رفتار متفاوت تماشاچیان پرسپولیس نسبت به بازی رفت در قبال من را از سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس بپرسید!
به گزارش ایسنا، علی كریمی پس از بازی تیم‌های پرسپولیس و استیل آذین در جمع خبرنگاران گفت:‌ این بازی كیفیت خوبی نداشت چرا كه زمین لغزنده بود و شرایط را برای هر دو تیم سخت كرد. البته از حق نباید گذشت كه پرسپولیس كمی بهتر از ما در این شرایط كار كرد. به هر حال امروز روز استیل آذین نبود.
كریمی درباره رفتار تماشاچیان پرسپولیس علیه او كه هر موقع صاحب توپ می‌شد فریاد می‌زدند، گفت: این شرایط در بازی رفت با پرسپولیس وجود نداشت و همه‌ی این تماشاچیان من را تشویق می‌كردند، باید این موضوع را از سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس بپرسید كه چرا این اتفاقات در این مقطع از لیگ در ورزشگاه آزادی رخ می‌دهد.
وی افزود: علی كریمی كه هیچ، اما آقایان با عابدزاده نیز رفتار خوبی نداشتند، فقط می‌توانم بگویم متاسفم. چیزی نمی‌توانم بگویم و شما باید دلیل این كار را از مسئولان باشگاه پرسپولیس بپرسید.
كاپیتان سابق پرسپولیس ادامه داد: البته معتقدم این یك كار برنامه‌ریزی شده در روی سكوهای استادیوم آزادی بود. من می‌دانستم قرار است چنین برخوردهایی صورت گیرد؛ لذا از قبل خودم را آماده كرده و با دیدن این وضعیت شوكه نشدم.
انتهای پیام