نمایش پست تنها
قدیمی 05-05-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

باشگاه پرسپولیس درصدد جذب عمادرضا است
مرجع خبری پرسپولیس : روزنامه استاد چاپ دوحه از تلاش باشگاه پرسپولیس تهران برای جذب عماد محمدرضا بازیكن عراقی تیم سپاهان خبر داد.

این روزنامه نوشت باشگاه پرسپولیس ایران برای عقد قرارداد با عماد محمدرضا بازیكن عراقی تیم فوتبال سپاهان تلاش خود را آغاز كرده است.

عمادرضا بازیكن عراقی تیم سپاهان نیز در گفت و گو با این روزنامه با تایید این خبر، گفت: باشگاه پرسپولیس برای بازی در فصل آینده لیگ برتر ایران با من وارد مذاكره شد، اما هنوز مبلغ این قرارداد را به من اعلام نكرده است.

این بازیكن افزود: باشگاه پرسپولیس برای قهرمانی در فصل آینده لیگ برتر ایران در حال برنامه ریزی است و در این خصوص به من پیشنهاد داد، اما من با بررسی این پیشنهاد در فرصت مناسب به آن پاسخ خواهم داد.

این روزنامه نوشت: عماد محمدرضا بازیكن عراقی كه همراه با تیم سپاهان توانست دو هفته قبل از پایان لیگ برتر ایران به قهرمانی دست یابد نقش مهمی در كسب این عنوان داشت و با به ثمر رساندن یكی از گل‌های تیمش در دیدار با تیم ابومسلم خراسان كه با نتیجه ‪ ۲‬بر ‪ ۲‬پایان یافت، در كسب این عنوان كوشید.

عمادرضا پیش از انتقال به تیم سپاهان در تیم‌های الوكره قطر و فولاد خوزستان ایران نیز بازی كرده است.