اظهار نظر علی پروین درباره جمشید مشایخی،ایرج قادری و ناصر ملکمطیعی
میدانید اینها چقدر زحمت کشیدهاند برای این مملکت؟
علی پروین در یک گفت وگو اظهار نظر جالبی درباره بازیگران پیش کسوت سینمای ایران کرده است .او در بخشهایی ازاین مصاحبه گفته: باید شرایط را به گونهای ترسیم کند که مسئولان برای زحمتکشان ارزش قائل شوند! من علی پروین و ناصر حجازی و... 45 سال خاک ورزش را خوردهایم تا شدهایم پروین و حجازی اما برخی یک شبه میآیند و میخواهند همه این امتیازها را بدست آورند البته آنها علی پروین نمیشوند اما من میگویم بهزادی، جباری، جاسمیان، حجازی و غیره از راه ورزش و از راه خاک خوردن شدهاند پیشکسوت ورزشی؛ میگویم چرا هنرمندان و هنرپیشهها هم چنین مشکلاتی دارند؟ این معضل فقط در فوتبال به وجود نیامده در بقیه جاها هم دیده میشود! علی پروین شدن که جرم نیست! آیا جرم است که من را یا حجازی را یا مشایخی را مردم دوست دارند؟
وی درادامه گفته : من که اصلا چیزی نمیخواهم! از قول من بنویس من نه پست میخواهم، نه مقام و نه پول. من به هر چه که میخواستم به لطف خدا در این فوتبال رسیدهام من درد ورزش هنر و پیشکسوتان را میگویم.
پروین درادامه مصاحبه خود گفته : ناصر ملکمطیعی را چند روز پیش دیدم. افتاده حال بود. این مرد به آرام و بیصدا بود! میدانی او چقدر زحمت کشیده برای این مملکت؟ چقدر جوانها مثل من رفتهاند و نشستهاند پای فیلمهای این مرد؟ ایرج قادری الان کجاست؟ چرا کار نمیکند؟ چرا از تجربه اینها استفاده نمیشود؟ چرا عزت و احترام کافی نمیبینند؟