نمایش پست تنها
  #1  
قدیمی 05-05-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 1,337
سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Post كشتي بادباني ژاپني ها آماده سفر به سياره زهره

كشتي بادباني ژاپني ها آماده سفر به سياره زهره




ژاپني ها اولين ناو فضايي که انرژي خود را کاملا از طريق بادبان هاي خورشيدي تامين مي کند ساخته اند و با کمک آن قصد دارند به سياره زهره سفر کنند.
به گزارش مهر، اين ناو فضايي همانند شخصيت اسطوره اي يونان باستان با 2بال مصنوعي برافراشته "ايکاروس" نام دارد."ايکاروس" که مخفف عبارت "کشتي بادباني بين سياره اي شتاب گرفته شده به وسيله پرتوهاي خورشيدي" است، ظاهري شبيه يک بادبان مربعي شکل بسيار باريک دارد. ضخامت اين بادبان کمتر از يک تار موي انسان است.دانشمندان آژانس فضايي ژاپن (Jaxa) اين ناو فضايي را 18 مي آينده از مرکز فضايي ژاپن واقع در جزيره تانگاشيما پرتاب مي کنند. اين ناو فضايي که ساخت آن حدود 13 ميليون يورو هزينه داشته است، توسط يک موشک به فضا حمل خواهد شد."ايکاروس" به محض اين که در مدار زمين قرار گرفت از موشک جدا مي شود و از طريق پانل هاي خورشيدي که سطح آن را مي پوشانند انرژي لازم را براي حرکت خود تامين خواهد کرد.
در صورتي که همه چيز همان طور که دانشمندان پيش بيني کرده اند به خوبي پيش رود در 6 ماه آينده ايکاروس به پايان سفر خود در اطراف سياره زهره مي رسد. دانشمندان سفر اين فضاپيما را از زمين و با تنظيم زواياي بادبان براي جذب حداکثر نور خورشيد هدايت مي کنند.
__________________
زندگي با صدا شروع ميشه بي صدا تموم ميشه، عشق با ترس شروع ميشه با شك تموم ميشه، دوستي هر جايي ميتونه شروع بشه اما هيچ جا تموم ميشه.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید