کاشانی : اگرمشكل دایی باشد، همین فردا میگویم برود!
سخنرانی كاشانی در رختكن پرسپولیس
مرجع خبری پرسپولیس : شكست سنگین تیم پرسپولیس در مشهد نقطه تاریك دیگری بود بر عملكرد سرخها در بازیهای لیگ 89!
حبیب كاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس كه برای همراهی تیمش تا مشهد رفته بود پس از پایان بازی راهی رختكن سرخها شد. كاشانی كه به شدت از شكست سه بر یك سرخها مقابل تیم سقوط كرده ابومسلم دلخور و ناراضی بود، پس از اندكی تامل و حوصله سكوت رختكن سرخها را شكست: «با این بازی و این نتیجه نمیدانم چطور جواب مردم را بدهم. به این امید تا مشهد آمدم تا پیروزی پرسپولیس را ببینم. به دنبال این بودیم تا سه امتیاز را كسب كنیم و در جدول صعود كنیم ولی حالا تیم ما، پرسپولیس، سه گل از ابومسلم میخورد.»
كاشانی كه میكوشد تا پرسپولیس را به جایگاه خوبی برساند در ادامه با بغض از خاطرات تلخش و اتفاق بازی با ابومسلم سخن میگوید: «حدود 60 ماه جبهه بودم و جدا از آن حال و هوای جبهه، در روزهای جنگ لحظههای تلخی برایم رقم خورد. 60 ماه جبهه بودم و بعد هم برادر شهیدم روی دستم ماند ولی باور كنید كه این شكست و ناراحتی مردم به خاطر این اتفاقها به همان اندازه برایم سخت و تلخ بود.»
پرسپولیسیها تمایل داشتند تا خبری از رختكن این تیم به بیرون درز نكند و به همین دلیل حرف و حدیثهایی درمورد رختكن این تیم به وجود آمد. یكی از جالبترین شایعاتی كه پس از این بازی در خصوص رختكن پرسپولیس به وجود آمد، این بود كه طبق شنیدهها سرپرست باشگاه در مورد سرمربی تیم با بازیكنانش سخن گفت:
«نمیدانم مشكل شما چیه! نمیدانم چرا اینطوری بازی میكنید و چطور میشود ابومسلم كه به لیگ یك سقوط كرده، میآید و سه گل به پرسپولیس میزند. به من بگویید مشكلتان چیست. اگر فكر میكنید كه میشود چیزی را درست كرد همین حالا بگویید... اصلا اگر مشكل دایی است به من بگویید تا بگویم از همین فردا دایی هم دیگر نیاید!»
پرسپولیس خانهتكانی میكند
یكی از مسایل مهمی كه طی روزهای اخیر در مورد آن بحث شد، ماجرای جذب بازیكنان جدید بود. گویا بعضی از نزدیكان باشگاه از مدتی پیش اعلام میكنند كه باشگاه و دایی به دنبال خرید بازیكنان جدید هستند و به قول خودشان طوری رفتار میكنند تا به بازیكنان شوك مثبت وارد شود ولی در ادامه كار به جایی میرسد كه این نقشه نتیجه معكوس میدهد و بازیكنان دچار افت میشوند.
گویا پس از پایان بازی ابومسلم - پرسپولیس در مورد این موضوع نیز صحبتهایی بین كاشانی و دایی رد و بدل شده و كار به جایی رسیده كه سرمربی پرسپولیس با توجه به عملكرد بازیكنانش در دیدار با ابومسلم مجبور میشود تا صحبتهای جدیدی ارایه دهد: «ما دنبال آوردن بازیكن جدیدی نبودیم ولی این عملكرد شما باعث شد تا تصمیمات جدیدی بگیریم. اگر در بازیهای آینده روند اینطوری باشد و نتوانید همهچیز را درست كنید، مجبوریم برای فصل آینده تصمیمات جدیدی بگیریم