شمقدری عنوان کرد:
"زمهریر" اصلاح می شود/ اکران فیلم در گرو اصلاح آن است
خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تایید برخی اشکالات وارد بر فیلم سینمایی "زمهریر"، از اصلاح این فیلم به زودی خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، جواد شمقدری در حاشیه افتتاح سینما استقلال خرم آباد در پاسخ به سوال خبرنگاران اظهار داشت: در مورد فیلم "زمهریز" من اطلاع دارم که فیلمساز نیز به دنبال این بوده است که به زعم خودش یک فیلم خوب بسازد.
وی فیلم زمهریر را در راستای فیلم دلشکسته دانست و گفت: فیلمساز در این فیلم به دنبال این بوده است که با زبان دیگری از فرهنگ شهید و شهادت دفاع و تکریم کند ولی خب خطا کرده است.
معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه در همه حوزه ها خطا وجود دارد، بیان داشت: هنرمند هم ممکن است که دچار لغزش و خطا شود که خوشبختانه فیلمساز "زمهریر" متوجه این خطا شده است.
شمقدری ادامه داد: فیلمساز زمهریر در تماسی که با من داشت در صدد است که خطایش را برطرف و فیلم را اصلاح کند.
وی خاطر نشان کرد: ما نیز به وی اطلاع داده ایم که تا وقتی فیلم اصلاح نشود اجازه نمایش نخواهد داشت.
معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این سئوال که آیا این فیلم قابل تصحیح است، گفت: بله، ما معتقدیم که زمهریر قابلیت اصلاح دارد.
فیلم سینمایی "زمهریر" ساخته علی روئین تن که در جشنواره بیست و هشتم فیلم فجر اکران شد واکنش های متعددی از سوی منتقدان به دنبال داشت به طوریکه جلسه نقد و بررسی این فیلم در حاشیه جشنواره با چالش های زیادی روبه رو شد.