نمایش پست تنها
قدیمی 05-11-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

وحید هاشمیان و هادی عقیلی : هنوز با پرسپولیس مذاکره نکرده ایم
مرجع خبری پرسپولیس: مدافع تیم فوتبال سپاهان گفت: حضور قلعه نوعی در تیم در تصمیم گیری من به جدایی از سپاهان تاثیری ندارد.

هادی عقیلی افزود: من از آن دسته بازیكنانی نیستم كه بخواهم به خاطر حضور یك مربی در تیمی بمانم یا بروم بلكه من درتصمیم های خود موضوع های مهمتری را لحاظ می كنم.

وی تصریح كرد: بعد از بازی آخر در مورد رفتنم به پرسپولیس تصمیم خواهم گرفت اما اینكه مطبوعات عنوان می كنند كه من با پرسپولیس به توافق رسیدم فقط در حد شایعه است.

عقیلی گفت: دراین فصل در سپاهان برخی مشكلات برای من ایجاد شد و حاشیه هایی را در مورد من به وجود آورد.

وی افزود: به هر حال اگر قرار باشد درسپاهان بمانم باید این مشكلات حل شود تا بتوانم بدون حاشیه و با آرامش بیشتری در خدمت تیم باشم.

هاشمیان: مذاکره ام با پرسپولیس صحت ندارد

مهاجم ایرانی تیم بوخوم آلمان که در آخرین بازی مقابل هانوفر، 90 دقیقه در ترکیب تیمش بود، گفت: خوشحالم که این فصل هم تمام شد، اما من هیج مذاکره ای با پرسپولیس نداشتم.

وحید هاشمیان در گفتگویی افزود: وضع تیم بوخوم آنقدر خراب بود که بازیکنان با استرس بازی می کردند و برخی از آنها از روی لجبازی به هم پاس نمی دادند.

وی گفت: این تیم آنقدر مشکل داشت که واقعا حقش بود به لیگ پایین تر سقوط کند. هاشمیان تصریح کرد: هنوز با هیچ تیمی از جمله پرسپولیس مذاکره نکرده ام.