نمایش پست تنها
قدیمی 05-13-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ذوب آهن1 ـ مس کرمان0؛ پیشانی کاستروطلایی بود

در حالی که چیزی به پایان بازی نمانده بود، ایگور کاسترو مهاجم برزیلی ذوب آهن با یک ضربه مهار نشدنی سند صعود تیمش به یک چهارم نهایی را امضا کرد. حالا ذوب آهن تنها نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیاست

گل: کاسترو(85) برای ذوب آهن
ورزشگاه فولادشهر، تماشاگر7هزارنفر
داور: زاکی(ژاپنی)
اخطار: دهنوی(مس)
اخراج: دهنوی(45)

ذوب آهن: شهاب گردان، مصطفی صالحی نژاد، علی احمدی، حسن اشجاری، محمدحسینی، سینا عشوری، قاسم حدادی فر، محمد منصوری، اسماعیل فرهادی، محمد قاضی(73 ایگور کاسترو)، محمدرضا خلعتبری
سرمربی: منصور ابراهیم زاده

مس: عباس محمدی، پیروز قربانی، حمیدغنی زاده، قاسم دهنوی، محمد ترابی(51 امیرحسین یوسفی)، فرزاد آشوبی، فرزادحسین خانی، پائولو زالترون، مهدی رجب زاده، جیوآنی نی ، ادینیو
سرمربی: لوکا بوناچیچ

شرح گل:
1ـ0(ذوب آهن): در دقیقه 85 کرنر از سمت چپ سانتر شد توپ توسط کارسترو رسید، با یک ضربه سر دقیق توپ را به زاویه مخالف مس زد که توپ پس از برخورد به تیر دروازه وارد گل شد.

بهترین بازیکن: ایگور کاسترو مهاجم برزیلی ذوب آهن با گلی که به ثمر رساند، بزرگترین پیروزی فصل ذوبی ها را به ارمغان آورد حالا آنها موفق ترین تیم ایرانی در این مسابقات هستند.

نکته : قاسم دهنوی بازیکن خشن مس با اخراج بچگانه خود ضربه ای مهلک به تیمش زد

اتفاق ویژه1:پيش از شروع مسابقه در نيمه دوم برق ورزشگاه قطع شد و به همين دليل بازي با 5 دقيقه تاخير آغاز شد. مسئول برق ورزشگاه فولاد شهر پريدن فيوز را عامل قطع برق اعلام كرد.

اتفاق ویژه 2: محمد قاضي پس از تعويض خود به شدت ناراحت بود و با سرمربي تيم دست نداد و با لگد به نيمكت تيم كوبيد. در ادامه بازی نیز ناظر مسابقه دستور دارد پرچم خليج فارس تماشاگران كرماني به پايين آورده شد كه اين امر اعتراض تماشاگران اصفهاني را به دنبال داشت.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید