05-13-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
راز شهرت صادق هدايت
راز شهرت صادق هدايت
چاپ پنجم كتاب «راز شهرت صادق هدايت» توسط كانون انديشه جوان منتشر شد.محمدرضا سرشار در كتاب «راز شهرت صادق هدايت» به بررسي علل و عوامل شهرت اين نويسنده در يازده فصل پرداخته است. عناوين اين فصول عبارتند از «مقدمه»، «شهرت مشكوك»،«سازو كار چهرهسازي در دنياي امروز»، «چرا صادق هدايت».
«دورانهاي سهگانه انديشهاي هدايت»، «علل و موجبات توجه ويژه غربيان به صادق هدايت»،«كفر محض»، «غربزدگي و نفرت از ايران»، «نيستانگاري»، «عوامل بيروني به شهرت رساننده هدايت» و «ختام كلام».
نويسنده در اين كتاب با استفاده از آثاري كه از طرف دوستداران و شيفتگان هدايت منتشر شده به واكاوي در علل اين امر بپردازد و درباه علت اين پژوهش مينويسد:
"از جمله مواردي كه جامعه ما از دههها پيش نياز به بازنگري جدي درباره آن دارد، يكي نيز صادق هدايت، و آراء، انديشهها، آثار و شان واقعي اجتماعي و ادبي اوست. يعني نويسندهاي كه با وجود حجم اندك آثار داستانياش(يك رمانك حدودا يكصد و پنجاه صفحهاي، و نزديك به سيو چهار داستان كوتاه) و كاسته شدن قابل توجه ارزشهاي ادبي و ابطال آشكار اغلب درونمايههاي آثار و آرايش در طول زمان، بيش از همه نويسندگان از مشروطيت تا امروز ايران، مورد توجه جامعه شبهروشنفكري در داخل، و برخي روشنفكران خارجي قرار گرفته، و درباره او و آثارش، مقالهها و كتابهاي متعدد نوشته شده است. به گونهاي كه حجم اين نوشتهها دهها برابر حجم كل آثار خود اوست."
كتاب«راز شهرت صادق هدايت» توسط محمدرضا سرشار تاليف و كانون انديشه جوان آن را در شمارگان 2500 نسخه و قيمت 1800 تومان عرضه كرده است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|