نمایش پست تنها
قدیمی 05-15-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دايى: سنگ هايى به زمين پرتاب مى شد كه باورنكردنى بود

تهران IranSport.Net - على دايى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براى آن دسته از تماشاگران تبريزى كه عليه من شعار داده و بى غيرت خطابم كردند، متاسفم.وى اظهار داشت: خوشحالم كه بازى اول خود در فينال جام حذفى را با موفقيت پشت سر گذاشتيم و حالا بايد به فكر ۹۰ دقيقه حساس بازى برگشت در ورزشگاه آزادى باشيم. از همه هواداران پرشور پرسپوليس دعوت مى كنم در جشن قهرمانى ما شركت كنند.او در مورد اتفاقات رخ داده در تبريز گفت: براى بخشى از تبريزى ها كه به من لقب بى غيرت داده و توهين كردند متاسفم. هميشه تبريز و مردمانش را دوست دارم و هرگز مهر آنان از دلم خارج نمى شود اما براى آن عده متاسفم.سرمربى پرسپوليس افزود: اگر بردن گسترش فولاد تبريز بى غيرتى است عيبى ندارد به من بگويند بى غيرت، اما در يك بازى فوتبال موفق شديم كه حريف خود را شكست دهيم و دليل اين حرف ها رانمى دانم.دايى ادامه داد: براى مسئولان تبريزى متاسفم كه در تمام ۹۰ دقيقه بازى امنيت در ورزشگاه نبود. سنگ هايى به زمين پرتاب مى شد كه باورنكردنى بود، حتى اين سنگ ها از زير نيمكت به پاى بازيكنان مى خورد.سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص خبر حمله به وى و مجروح شدندش تاكيد كرد: از رسانه ها ناراحتم. اعلام شد كه من با چاقو مجروح شده ام و برخى هم گفتند به خاطر اين برخورد ايدز گرفته ام. يك ناشناس با شىء تيزى به من ضربه زد ولى هيچ مشكلى بوجود نيامد، اين مسئله را بيش از حد بزرگ كردند.وى افزود: اميدوارم بيش از پيش به شايعات دامن زده نشود. در مرحله اول جام حذفى موفق بوديم و با تمام قدرت و با هواداران پرشور خود از حالا به فكر بازى مقابل گسترش فولاد تبريز در تهران خواهيم بود.

تاريخ مخابره پيام:شنبه 25 ارديبهشت 1389