نمایش پست تنها
  #5  
قدیمی 05-15-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 1,337
سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

محمد: می توانستیم گل های بیشتری به گسترش بزنیم
برخوردم با کمک داور عمدی نبود


مرجع خبری پرسپولیس : مدافع پرسپولیس گفت: نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد اما برخوردم با كمك داور بازی عمدی نبود.


علیرضا محمد در خصوص برتری یك بر صفر مقابل ‌گسترش فولاد تبریز عنوان كرد:‌ بازی سختی داشتیم اما پس از شكستی كه مقابل ابومسلم كسب كردیم و شوك جدیدی كه به ما وارد شد به نتیجه لازم رسیدیم.

وی افزود: گسترش فولاد تبریز با استفاده از هواداران خود حملاتی را روی دروازه ما خلق كرد اما ما نیز آنها را اذیت كردیم و می‌توانستیم با اختلاف بیشتری این تیم را در خانه خود شكست دهیم.

مدافع پرسپولیس در خصوص برخوردش با كمك داور بازی گفت:



نمی‌دانم در صحنه‌ای كه می‌خواستم حریف را رد كنم چه اتفاقی افتاد اما به هیچ عنوان برخوردم با كمك داور عمدی نبود. من از او عذرخواهی كردم و خدا را شكر كه كمك داور بازی آسیب ندید.

محمد درباره بی‌احترامی‌هایی كه به علی دایی شد، گفت: فقط باید این را بگویم كه امثال دایی اسطوره‌های ما هستند و بی‌احترامی به آنها بی‌احترامی به فوتبال است. امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.


__________________
زندگي با صدا شروع ميشه بي صدا تموم ميشه، عشق با ترس شروع ميشه با شك تموم ميشه، دوستي هر جايي ميتونه شروع بشه اما هيچ جا تموم ميشه.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید