نمایش پست تنها
قدیمی 05-15-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

شایعات در بازار نقل و انتقالات

مرجع خبری پرسپولیس : در اخبار مربوط به پرسپولیس در صفحات روزنامه‌های ورزشی صبح پنج‌شنبه از جدی شدن مذاكرات و حتی عقد قرارداد داخلی یكی دو بازیكن صاحبنام با پرسپولیس اخباری به چشم می‌خورد.

یكی از این بازیكنان سیدجلال حسینی است كه هر سال بحث حضورش در پرسپولیس مطرح می‌شود اما سرانجام این انتقال صورت نمی‌گیرد. بعد از اینكه خبر عقد قرارداد داخلی سید جلال با پرسپولیس مطرح شد، این بازیكن دیروز موضوع فوق را تكذیب كرد و گفت: «من چند روز است شمال بودم و استراحت می‌كردم. نمی‌دانم این حرف‌ها چطور مطرح شده.

نفر بعدی محمد نوری هافبك میانی صبای قم است كه گفته می‌شود با مسوولان باشگاه پرسپولیس به توافقاتی دست یافته است.
نوری كه به غیر از پرسپولیس، پیش‌تر مورد توجه استقلال و سپاهان هم قرار گرفته، ضمن تكذیب مذاكره با هرباشگاهی می‌گوید: «در بازی آخر صبا سه اخطاره هستم و نمی‌توانم بازی كنم اما صبر می‌كنم این بازی هم بگذرد و رسما بازیكن آزاد اعلام شوم. در آن صورت است كه به گزینه‌های پیش رویم فكر می‌كنم و تیم بعدی‌ام را با در نظر گرفتن تمامی شرایط انتخاب خواهم كرد.» گفته می‌شود محمد نوری به خاطر ترافیك خط میانی استقلال، احتمالا یكی از دو تیم سپاهان یا پرسپولیس را انتخاب خواهد كرد اما از آنجایی كه پیشنهاد سپاهان حدود 100 میلیون بالاتر از پرسپولیس است و نوری پیش‌تر در سپاهان حضور موفقی داشته، شاید این هافبك خلاق هم از دست دایی بپرد.

نفر سومی كه دیروز نامش مطرح شد، اسماعیل فرهادی هافبك- مهاجم گلزن ذوب‌آهن است. گفته می‌شود فرهادی روز پنج‌شنبه برای امور شخصی به تهران آمده و در باشگاه پرسپولیس هم آفتابی شده است اما هنوز معلوم نیست آیا او با كاشانی به توافق رسیده یا نه. قبل از این سه نفر اخبار و شایعاتی مبنی بر مذاكره مسوولان باشگاه پرسپولیس با سید مهدی رحمتی و هادی عقیلی هم رسانه‌ای شده بود كه اگر هم صحت داشت تا حالا به نتیجه‌ای نینجامیده است.