دایی : اگر فولادگستر پیروز میشد، باغیرت میشدم!
مرجع خبری پرسپولیس : علی دایی گفت: پرسپولیس اگر باز هم با تیم گسترش فولاد با وجود پرتاب سنگ و كلوخ برخی تماشاگران و نامساعد بودن شرایط بازی كند میتواند این تیم را با اختلاف دو گل در تبریز شكست دهد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره بازی مقابل تیم گسترش فولاد تبریز در مسابقه رفت فینال جام حذفی، اظهار كرد: اول از همه باید خدا را شكر كنیم كه موفق شدیم یك بازی سخت را با پیروزی پشت سر بگذاریم. به نظر من این بازی از بازی برابر تراكتورسازی شرایط دشوارتری داشت.
در آن بازی تنها تراكتورسازی بود كه تشویق شد، اما برابر فولادگستر با پرتاب سنگ و كلوخ و انواع كارها میخواستند بازی را خراب كنند و تیم ما را تحت فشار قرار دهند. متاسفم برای مسئولین برگزاری بازی كه اجازه دادند به راحتی یك نیمه بازیكنان پرسپولیس با ترس و لرز روی نیمكت بنشینند و یا درون زمین بازی كنند. واقعا شرایط اصلا مساعد نبود و من به بازیكنانام كه در آن شرایط سخت یك بازی خوب و محكم به نمایش گذاشتند تبریك میگویم و اعتقاد دارم پیروزی در این دیدار كمترین حق ما بود كه به آن رسیدیم
وی درباره دوگانگی فضای استادیوم یادگارامام (ره) تبریز با دیدار با تیم تراكتورسازی، تصریح كرد: به جو ورزشگاه نگاه نكنید كه به من میگفتند بیغیرت! شاید آن روز فوتبال دوستان تبریزی دوست داشتند من پرسپولیس را رها كرده و تیم را طوری ارنج میكردم كه فولادگستر پیروز میشد. شاید آن موقع میشدم باغیرت! اما غیرت این بود كه من بالای سر پرسپولیس ایستادم و تا زمانی هم كه با این تیم قرارداد دارم با جان و دل به كارم ادامه خواهم داد و برای موفقیت پرسپولیس هر چه در توان دارم خواهم گذاشت.
دایی درباره شرایط پرسپولیس در بازی برگشت گفت: پیش از این هم گفتهام كه ما 50 درصد راه رفتهایم و بازی سختی را در تهران پیشرو داریم. به هیچ عنوان حریف را دست كم نخواهیم گرفت و با تمام قدرت و توان میآییم كه به امید خدا تیم پیروز میدان باشیم و جام قهرمانی را با پیروزی بالای سر ببریم. این كوچكترین پاداشی است كه پرسپولیس در این فصل میتواند بگیرد و كوچكترین هدیهای است كه پرسپولیس میتواند به هوادارانش بدهد و فصل را با یك پیروزی خوب و یك قهرمانی به پایان برساند.
سرمربی پرسپولیس درباره اظهارات فرهاد كاظمی سرمربی تیم گسترش فولاد، گفت: برای كاظمی احترام خاصی قائل هستم، اما فكر كنم حتی اگر همان شرایط بازی در تبریز را به وجود بیاورند و با سنگ و كلوخ بیایند، با اختلاف یكی، دو گل بازنده خواهند بود، وگرنه از لحاظ كیفیت فوتبال پرسپولیس خیلی بالاتر از تیم فولادگستر خواهد بود. با این حال منكر بازی خوب فولادگستر در تبریز نمیشوم. در آن شرایط چند موقعیت هم نصیبشان شد كه این موقعیتها برای ما نیز پیش آمد. علیرضا محمد یك بار با دروازهبان حریف تك به تك شد؛ حمید علیعسگر تك به تك شد؛ پنالتی را گل نكردیم و چند ضربه سر خوب زدیم كه دروازهبان حریف توپ را دفع كرد.
وی درباره داوری بازی با تیم گسترش، خاطرنشان كرد: فكر میكنم در چند صحنه كه فولادیها صاحب موقعیت شدند، كمك داور بازی اعلام آفساید نكرد و چند صحنه هم آقای افشاریان بیدلیل به بازیكنان من كارت نشان داد. در حالی كه شكوری مصدوم شده و روی زمین افتاده بود، داور ادامه بازی داد و نشان داد اصلا به فكر سلامتی بازیكن نیست. اگر ابراهیم شكوری قصد اتلاف وقت داشت كه او را از زمین بیرون نمیآوردم. داور باید به این مسائل اهمیت بدهد. متأسفانه در بعضی از صحنهها بطور كلی سوتها به ضرر ما بود. 4 دقیقه نیمه اول وقت اضافه گرفت كه بیشتر از 5 دقیقه شد و نیمه دوم هم 5 دقیقه گرفت كه بیشتر از 5 دقیقه شد. انگار داور دوست نداشت سوت بزند.
وی ادامه داد: قرار بود بازیكنان دو اخطاره در جام حذفی محروم شوند؛ اما شب قبل از بازی ناگهان قانون عوض میشود و به این ترتیب نفرات محروم حریف اجازه بازی میگیرند! از روز اولی كه وارد جام حذفی شدیم به ما اعلام كردند بازیكنان 2 اخطاره از بازی بعد محروم خواهند شد. روز قبل از بازی هم لیست یك اخطارههایمان را به ما دادند. حالا این لیست به چه درد من میخورد! من كاری به این مسائل ندارم، ما كار تمریناتمان را دنبال میكنیم و شما هستید كه باید این مسئله را پیگیری كنید كه چگونه میشود یك شبه قانون را عوض میكنند!
دایی درباره رویكرد پرسپولیس نسبت به بازی پایانیاش در لیگ مقابل سپاهان و تقابل مربیان سابق تیم ملی، گفت: اصلا به این مسائل فكر نمیكنم. فقط به تیمام و موفقیتاش فكر میكنم و اینكه به امید خدا شرایط را ببینیم. خودم هم دوست دارم در زمین خودمان و برابر چشم تماشاگرانمان پیش از بازی برگشت فینال جام حذفی یك پیروزی دیگر به دست بیاوریم و سعی كنیم روحیه بازیكنانمان را بالا ببریم.