نمایش پست تنها
قدیمی 05-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بالاک جام جهانی را از دست داد

عکسبرداري هاي روز دوشنبه نشان مي دهد که تاندون مچ پاي بالاک پاره شده اند.سرمربي تيم ملي آلمان خطا روي بالاك را بسيار خشونت‌آميز خواند. بوآتنگ كه يكي از بازيكنان تيم ملي غنا، سومين حريف آلمان در دور گروهي رقابت‌هاي جام جهاني است، به گفته بالاك اين خطا را به عمد روي او انجام داد. .

سایت گل - مهمترین خبر روز خیلی زود دنیا را دور زد . خبر با لهجه آلمانی روی خروجی وبسایت فدراسیون فوتبال آلمان قرار گرفت: بالاک نمی تواند در جام جهانی آلمان را همراهی کند.
پس از آن كه معاينه‌هاي اوليه نتوانستند ميزان دقيق آسيب‌ديدگي‌اش را نشان دهند، بالاک با توافق پزشكان چلسي به مونيخ پرواز كرد تا از سوي پزشكان آلماني مورد معاينه قرار بگيرد.

او گفت: بديهي است كه عصباني و ناراحتم اما نمي‌خواهم در اين باره ارزيابي‌اي داشته باشم. وقتي بازيكن دو تا سه هفته پيش از جام جهاني با چنين خبري روبه‌رو مي‌شود بديهي است كه ناراحت و عصباني باشد. بدون ترديد اين بدترين خبري است كه تاكنون دريافت كردم.

به دنبال معاينه دكتر هانس ويلهلم مولر ولفارت، پزشك تيم ملي آلمان، درمان كامل بالاك و بازگشت او به تمرين‌ها در هشت هفته آينده ممكن خواهد بود.

بالاك با 98 بازي ملي پس از اين مدت هم بايد براي دو هفته كفش‌هاي مخصوصي را به پا كند و پس از آن خواهد توانست براي انجام تمرين‌هاي فيزيوتراپي اقدام كند. به اين ترتيب روياي كاپيتان تيم ملي آلمان براي حضور در آخرين جام جهاني‌اش از بين خواهد رفت.

يوآخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان كه در جام جهاني يكي از موثرترين مهره‌هايش را به همراه نخواهد داشت، پس از اعلام اين خبر گفت: هميشه بايد اين احتمال را داد كه بازيكنان اصلي هم در جريان يا پيش از شروع يك تورنمنت با آسيب ديدگي از دور خارج شوند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید