نمایش پست تنها
قدیمی 05-18-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

معمارزاده: رحمتی را پرسپولیسی بدانید , با این شرایط دیگر نمی‌مانم

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مهدی رحمتی را برای فصل آینده پرسپولیسی بدانید.

میثاق معمارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره نیمكت ‌نشینی و سایر مسائل مربوط به پرسپولیس صحبت‌های زیر را مطرح كرد:

PNN24 : خیلی‌ها می‌گویند چون سكوت كرده‌ای از نیمكت نشینی راضی هستی؟

هیچ بازیكنی از نیمكت نشینی راضی نیست. من هم از این قاعده مستثنی نیستم.

PNN24 : اما سكوت تو چیز دیگری را نشان می‌دهد؟

پول حرفه‌ای می‌گیریم كه بازی و رفتار حرفه‌ای داشته باشیم. متاسفانه مسائلی در فوتبال ما باب شده كه به هیچ وجه حرفه‌ای نیست. همه‌اش شده خط و خط بازی كه متاسفانه به گونه ای دیگری وانمود می‌شود؛ به طوری كه شنونده فكر می‌كند آدم‌هایی از فضا به مردم یاد می‌دهند علیه اینان حمله ور شوند. من با پرسپولیس قرارداد حرفه‌ای بسته‌ام و باید در اختیار این تیم باشم. طبیعی است از نیمكت نشینی راضی نیستم اما تابع تصمیمات علی دایی هستم. هر چند كه سخت است اما تاكنون پذیرفته‌ام.

PNN24 : بالاخره بازی نكردن معمارزاده بدون دلیل كه نیست؟

گفتم كه تصمیم كادر فنی تیم است. تا امروز هم از آنها این سؤال را نپرسیده‌ام كه چرا در تركیب قرار نمی‌گیرم. اگر دوست دارید شما این سؤال را بپرسید.

PNN24 : اگر نیمكت نشینی‌ات برای فصل بعد هم ادامه داشته باشد در پرسپولیس خواهی ماند؟

بعید می‌دانم كار به سال بعد كشیده شود. چند روز پیش كه با مهدی رحمتی صحبت می‌كردم گفت از پرسپولیس با او تماس گرفتند و با تمام پشنهاداتش موافقت كرده‌اند. بعد از مسئولان باشگاه پریسیدم تایید نكردند. آقای كاشانی گفت دروازه‌بان 900، 800 میلیونی می‌خواهیم چه كار.

PNN24 : شاید رحمتی شوخی كرده؟

مهدی قسم خورد كه با او تماس گرفته‌اند. حتی اسم تماس گیرنده را هم به من گفت. قرار شده بعد از بازی فردا مذاكره‌ نهایی انجام شود.

PNN24 : اما در این چند روزه صحبت از تمدید قرار داد تو با پرسپولیس بود؟

علی آقا چند بازی گفت برو باشگاه تمدید كن من هم اعلام آمادگی كردم اما خبری نشد. قبل از سفر به تبریز آقای كاشانی از من خواست قراردادم را تمدید كنم اما باز هم خبری نشد. هنوز كه متوجه منظورشان نشدم.

PNN24 : پس با این اوضاع از پرسپولیس جدا می‌شوی؟

وقتی با مهدی تمام كرده‌اند به نظر شما باید چكار كرد؟ خدا را شكر كه این جدایی بر خلاف میل باطنی من است. البته هنوز اتفاقی رخ نداده اما شواهد به گونه‌ای است كه تصور می‌شد. به تصمیم دایی و كاشانی احترام می‌گذارم. در حال حاضر مسئولیت پرسپولیس با آنهاست و من هم به عنوان یك بازیكن حرفه‌ای به تصمیمات آنها احترام می‌گذارم. همین كه مردم متوجه شوند میثاق خودش تصمیم به جدایی نگرفته برای من كافی است.

PNN24 : چه فرقی می‌كند مردم بدانند یا نه؟

تنها مزیتی كه دارد این است كه دیگر نمی‌توان به آنها گفت میثاق خودش تصمیم به جدایی گرفته یا به دنبال پول و مسائلی از این قبیل است. اگر به پول فكر می‌كردم فصل گذشته كه 2،3 برابر پولی كه از پرسپولیس گرفته‌ام را تیم‌های دیگر به من می دادند می‌رفتم. پرسپولیس رویای بچگی‌های من است.

PNN24 : كم كم جمع استقلالی‌ها در پرسپولیس بیشتر می‌شود. در این باره چه نظری داری؟

نظری ندارم. با وجود احترام زیادی كه برای تیم بزرگ استقلال و هواداران خوبش قائلم هیچ گاه به آن تیم فكر نكرده و نمی‌كنم. 3 سال است كه می‌گویم پرسپولیس را دوست دارم بعد چه طوری شود كه فكر استقلال به سرم بزند. به نظر شما می‌توان به راحتی به مردم دروغ گفت و یا هر روز رنگ عوض كرد.

PNN24 : از سپاهان فقط رحمتی به پرسپولیس می‌آید؟

زمزمه‌هایی مبنی بر حضور هادی عقیلی هم به گوش می‌رسد كه نمی‌دانم چقدر صحت دارد.

PNN24 : بازی با گسترش فولاد را چه طور می‌بینی؟

بازی رفت را كه برده‌ایم و قطعا در بازی برگشت هم پیروز می‌شویم. خوشحالی مردم بالاترین لذتی است كه انسان می‌تواند از زندگی ببرد. وقتی یك كارمند كه در چرخاندن زندگی‌اش هزار و یك مشكل دارد با پیروزی ما مدت‌ها خوشحال می‌شود به اعتقاد شما این لذت كمی است؟ به نظرم این كوچكترین كاری است كه می‌توان در جواب زحمات مردم انجام داد.