ISN - واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال با بررسى عملكرد استقلال، در خصوص نتايجى كه استقلال طى اين فصل كسب كرد گفت: امسال استقلال نتايج خوبى گرفت البته درست است كه تيم در مقطعى دچار فراز ونشيب هايى شد اما اين مسائل در فوتبال طبيعى است و اگر هم در مقاطعى مشكلاتى براى تيم به وجود آمد كار كسانى است كه مى خواستند تيم را به بيراهه ببرند و در واقع مى ديدند كه منافع مالى شان به خطر افتاده است. با اين حال من با توكل به خدا كارم را شروع كردم و به اين مسائل اهميت نمى دهم. براى من پست و مقام اهميتى ندارد چون براى اين موضوعات به استقلال نيامده ام.ما امسال مصدومان مهمى داشتيم. روانخواه ، جبارى، سيد صالحى و شكورى بازيكنانى بودند كه از دست داديم اما خدا را شكر ساير بازيكنان همت كردند و جاى خالى آنها را پر كردند و اين نشان دهنده تجربه خوب بازيكنان استقلال است. وى در خصوص اينكه گفته شده قرار داد ۱۵ بازيكن تمام شده اضافه كرد: اين صحبت ها به هيچ عنوان حرفه اى نيست. ما منابع مالى قوى نداريم و از كمك هاى سازمان استفاده مى كنيم. اسپانسرينگ بخشى از هزينه ها را تامين مى كند اما اين همه چيز نيست. با اين حال در تلاشيم امسال برنامه ريزى منظم و مدونى داشته باشيم تا بازيكنان نيز دغدغه اى براى مسائل مالى نداشته باشند. آشتيانى ادامه داد: بدشانسى و البته كم لطفى داوران در آسيا از موانعى بود كه باعث شد نتوانيم به مراحل بالاتر صعود كنيم. اگر شرايط درست بود ما مى توانستيم به مراحل بعد برويم اما اين تجربيات را در تيم لحاظ خواهيم كرد تا در سال آينده موفقيت هاى بهترى كسب كنيم.واعظى آشتيانى در خصوص اينكه گفته مى شد مرفاوى از وى در خصوص كار فنى مشورت مى گيرد گفت: من به هيچ عنوان در خصوص مسائل فنى دخالت نمى كنم. صمد مسئوليت مستقيم دارد. او در انتخاب بازيكنان و جذب يا انتقال آنها مختار است. ما در پايان فصل از مرفاوى كارنامه مى خواهيم و اين مرفاوى است كه بايد ببيند توانايى هدايت تيم را دارد يا نه. او مى تواند بازيكنانى را كه مى خواهد جذب كند و هر كسى را هم نمى خواهد اطلاع دهد. با اين حال ما دنبال بازيكن گران قيمت نيستيم. البته تا اين لحظه هيچ بازيكنى هم براى دريافت رضايتنامه به ما مراجعه نكرده است و اگر هم كسى چنين تمايلى داشته باشد مى پذيريم چون پوشيدن پيراهن استقلال كه يكى از پر افتخارترين تيمهاى آسيا است براى هر بازيكنى افتخار است. آشتيانى همچنين در خصوص ثبت قرارداد مرفاوى ادامه داد: اعتقاد راسخ به مرفاوى دارم و به همين دليل تصميم گرفتم تا قرارداد وى را تمديد كنم تا بعد از آن با خيال راحت به چينش بازيكنانمان فكر كنيم. در زمان مقرر نيز براى ثبت قرارداد وى اقدام خواهيم كرد و فعلاً برايمان رسيدن به دومى ليگ از هر چيزى مهمتر است. آشتيانى در پايان در خصوص شايعه بركنارى وى اضافه كرد: شك نكنيد كسى مرا بر كنار نمى كند. شايد از اين تيم بروم اما اگر قرار به رفتن باشد شك نكنيد خودم اين تصميم را مى گيرم نه اينكه برايم تكليف شود يا بركنارم كنند. با اين حال تا لحظه اى كه هستم اجازه نمى دهم ناپاكى ها دوباره در استقلال ورود پيدا كنند. چهارشنبه 29 ارديبهشت 1389