مرجع خبری پرسپولیس : ما هر جا باشیم با هدایتی هستیم. برای ما کار کردن مهمه، استیل آذین هم مال خودمونه و هیچ بعید نیست که با هدایتی همین استیل آذین رو دست بگیریم.
روابط ما با آقای هدایتی از اول هم حسنه بود. ایشان بچه محل ماست. مگه جرمه که بریم هیأت! هدایتی هیأت داشت، ما رفتیم. حالا هم ما هیأت داریم و ایشون اومده.(خنده).
در حالی که تعداد زیادی از اهالی ورزش، هنر و چهره های سرشناس در مجالس عزاداری که این روزها برگزارمی شد حضور داشتند، سر پروین مثل همیشه شلوغ بود و او به اندازه همه آدم معروفها عکس یادگاری انداخت و مورد محبت مردم قرار گرفت.
*هنوز هم از همه محبوب تر هستید و دورتان حسابی شلوغ است.
این حرفها چیه؟ ما هر چی داریم از مردمه ... حالا هم لطف می کنند و ان شاءا... که بتونیم در خدمت این مردم باشیم.
*بیشتر صحبت هایی که می شود، در مورد بازگشت شما به پرسپولیس است. با توجه به صحبت های مردم، باز هم نمی خواهید به پرسپولیس برگردید؟
حرفی می زنید که اصلاً درست نیست. شما می گین نمی خوای برگردی پرسپولیس ... فردا همه می گن پروین نخواست برگرده. این طوری نیست. من همیشه گفتم که پرسپولیس توی خون منه و همیشه گفتم که حاضرم با جون و دل برای پرسپولیس کار کنم. اما طوری رفتار می شه که بهتره آدم نباشه و حرفی نزنه!
*اما همه دوست دارند بدانند که چرا پروین از پرسپولیس دور است.
دلیلش روشنه... هرکسی یه نگاهی به این اتفاقات بندازه می فهمه که چرا پروین و امثال پروین از پرسپولیس دور هستن. پرسپولیس مال آقایون... مال اونهایی که با اسم پرسپولیس حال می کنند و دنبال چیزهای دیگه هستن. صدبار نوشتن... همه هم می دونن که علی پروین تونسته پرسپولیس رو پشت صندوق عقب یه پیکان جمع کنه. نمی گم الان هم شرایط همون طوریه، ولی حداقل اینکه همه می دونن پرسپولیس چطور به اینجا رسیده و چه کسی از اصل و ریشه پرسپولیسیه و این تیم رو دوست داره.
*قرار بود با سعیدلو جلسه ای داشته باشید و صحبت کنین!
ما شاء ا... سر آقای سعیدلو خیلی شلوغه... بهتره ایشون به کارهاش برسه! تازه اگر هم کاری داشته باشه ما حاضریم کمکش کنیم.
*این جواب سؤال ما نبود!
گفتم که سر ایشان شلوغه... ما هم هستیم. دیگه هم حرفی ندارم. 10 بار جلسه گذاشتیم و صحبت کردیم، ولی اتفاقی نیفتاد. اگر قرار بود طوری بشه حتماً توی این مدت می شد. الان هم دیگر در این مورد چیزی نپرس چون راجع به اون حرف نمی زنم.
*روابط شما با هدایتی خیلی حسنه شده... شما به ویلای او می روید... او به مراسم عزاداری شما می آید و حتی شایعه شده که جلساتی را هم در مورد فوتبال و مسایل ورزشی داشته اید.
روابط ما با آقای هدایتی از اول هم حسنه بود. ایشان بچه محل ماست. مگه جرمه که بریم هیأت! هدایتی هیأت داشت، ما رفتیم. حالا هم ما هیأت داریم و ایشون اومده.(خنده) ما هر جا باشیم با هدایتی هستیم. برای ما کار کردن مهمه، استیل آذین هم مال خودمونه و هیچ بعید نیست که با هدایتی همین استیل آذین رو دست بگیریم.
*پس تکلیف پرسپولیس چه می شود؟
ان شاء ا... شرایط طوری می شه که با هم به پرسپولیس هم می رویم. من می گم وقتی یه آدمی پیدا شده که هم پرسپولیسیه و هم پول می ده و سرمایه گذاری می کنه، چرا باید پرسپولیس چنین حال و روزی داشته باشد. 10 تا هیأت مدیره هم عوض بشه، مهم نیست. مهم اینه که پول برسه و تیم نجات پیدا کنه. هیأت مدیره بدون پول و قدرت به چه دردی می خوره؟ این طوری هر کسی می تونه بیاد توی هیأت مدیره. البته من می دونم که سعیدلو آدم دلسوزیه و ان شاء ا... می تونه پرسپولیس رو درست کنه.
*شایعه دوپینگ محمد چه بود؟
نمی دونم چرا بعضی ها این قدر دوست دارن این بچه رو اذیت کنن. بازی کنه می گن با سفارش من بوده. بیرون هم باشه یا چوب ما رو خورده و یا اینکه براش حرف در می یارن. ممد ما اصلاً تست دوپینگ نداده بود، چه برسه به اینکه بخواد دوپینگی باشه. از این کارها هم بکنه با من طرفه و خودش می دونه چی می شه. البته وقتی این خبر چاپ شد، ما عصبانی شدیم و یقه این بچه رو گرفتیم. اصلاً نپرسیدیم چی شده و الکی بهش توپیدیم... اما بعد فهمیدم که چرت و پرت نوشتن. البته چند بار زنگ زدم و سراغشون رو گرفتم، ولی...
*چرا به محمد میدان نمی دهند؟
چه می دونم... از خودشون بپرس!
*راستی از ناصرخان خبر دارید؟ شنیدید که برای بازی فینال جام حذفی به تبریز رفت؟
خبر که دارم... تلفنی با هم در تماس هستیم. چند روز پیش یه کم حال ندار بود، جیگرم سوخت. دست این باشگاهی که حجازی رو دعوت کرده تبریز هم درد نکنه، ولی ای کاش این آقایون کمی زودتر به فکر این چیزها می افتادن. حالا که حجازی مریض شده و حال نداره همه دنبال حجازی هستن، ولی تا وقتی که رو پا بود، کسی حالش رو نمی پرسید اما تا این اتفاق برای ناصرخان افتاد همه حجازی دوست شدن.
*استیل آذین رو توی لیگ نهم چطور دیدید؟
به نظر من استیل آذین امسال تیم خوبی بود. تیمی که اولین سال حضورش توی لیگ برتر بوده، خوب نتیجه گرفته البته استیل آذین یکسری امتیازهای خانگی رو به راحتی از دست داد، ولی با همه این حرفها من فکر می کنم که اگر به این تیم خوب برسن، سال دیگه هم عملکرد خوبی داشته باشه.
*عملکرد استیلی را در این مدت چطور ارزیابی کردید؟
من با خود حمید هم صحبت کردم و بهش گفتم که خوب نتیجه گرفته. حمید توی این مدت خیلی زحمت کشید و من مطمئن هستم که حمید یکی از بهترین مربیان ایران می شه. البته افشین هم بچه خوبیه و امیدوارم که موفق باشه. با تمام این حرفها استیل آذین چه توی لیگ و چه توی جام حذفی خوب بود، ولی به نتیجه دلخواه نرسید. اما من مطمئن هستم که اگر این تیم تقویت بشه، سال دیگه خیلی بهتر می شه.