آشوبی: از پرسپولیس پیشنهاد ندارم
مرجع خبری پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال مس کرمان گفت: تاکنون از سوی باشگاه پرسپولیس پیشنهادی برای بازگشت به این تیم دریافت نکرده ام.
فرزاد آشوبی گفت: به هیچ عنوان دوست نداشتم پرسپولیس را ترك كنم ، البته در آن زمان بهترین تصمیم را گرفتم و درحال حاضر پیشنهادی برای بازگشت به این تیم ندارم. مسائل مالی برای یك بازیكن خیلی مهم است ولی من پرسپولیس را به خاطر مسائل مالی ترك نكردم و این موضوع را که عنوان میشد چون پیشنهاد مس 50 میلیون بیشتر بود به كرمان رفتم ، تكذیب میكنم.
وی ادامه داد: به خاطر اینكه به یك سری از اصول و عقاید پایبند بودم این باشگاه را ترك كردم بهتر است در این مورد حقایق بیان شود و با مطرح كردن شایعات از بیان واقعیت فرار نكنیم، من دوسال برای پرسپولیس بازی كردم و در بیشتر اوقات بازیكن مؤثری برای این تیم بودم و این حق را به خودم می دادم كه باید مثل یك بازیكن درجه یك با من برخورد شود ولی پیشنهادی كه به من برای تمدید قرار داد شد در حد یك بازیكن درجه دو و سه بود و من به خاطر این بیاحترامی این تیم را ترك كردم.
آشوبی گفت: در مورد اینكه گفته میشود دنیزلی به استیل آذین میآید و من هم به این تیم میروم، نمیتوانم حرفی بزنم چون بعید است كه دنیزلی برای هدایت تیمی به ایران بیاید ولی این درست است كه من همه چیز را مدیون او هستم، هیچ كس حاضر نمیشد بازیكنی را كه از لیگ یك آمده به صورت ثابت بازی بدهد و پای او هم بایستد ولی او این كار را كرد البته استیلی نیز خیلی به من كمك كرد