05-22-2010
|
 |
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 0
66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ستاره اسبق پرسپولیس: اگر شرایط فراهم شود به پرسپولیس باز می گردم
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام
هافبک تیم شاهین بوشهر قصد دارد فصل آینده در یکی از تیم های پرسپولیس یا تراکتورسازی به فوتبالش ادامه دهد.
ایوان پتروویچ ستاره پیشین پرسپولیس روز سه شنبه آخرین بازی خود را برای شاهین بوشهر مقابل فولاد خوزستان انجام دادو با خداحافظی از این تیم در حال حاضر بازیکن آزاد به شمار می رود. وی در این مورد اظهار داشت: ماموریت من روز سه شنبه در شاهین تمام شد و خدا را شکر که این تیم در لیگ برتر ماند و هواداران بوشهری خوشحال شدند.
پتروویچ افزود: با همسرم به این نتیجه رسیدیم که در تهران به فوتبالم ادامه دهم. البته تبریز هم شهر بزرگ و با صفایی است که آنجا را هم دوست دارم. تراکتور را دوست دارم اما اجازه بدهید فعلا نگویم از چه تیم هایی پیشنهاد دارم.
هافبک سابق پرسپولیس از علاقه اش برای بازگشت به پرسپولیس سخن گفت و تاکید کرد: مطمئنا از علاقه من به این تیم ذره ای کم نشده و دوست دارم اگر شرایط فراهم باشد دوباره به پرسپولیس برگردم. مهم این است که چه تیمی پیشنهاد بهتری می دهد.
وی در خصوص رفتن به استقلال گفت: به هیچ وجه به استقلال نمی روم. دوست ندارم تصمیمی بگیرم که هواداران پرسپولیس از من دلگیر بشوند. به احتمال زیادی مقصد بعدی ام یکی از تیم های تهرانی یا تبریزی است.
|
|