نمایش پست تنها
قدیمی 05-22-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ISN - مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: اين هفته جلسه اى با صمد مرفاوى خواهيم داشت تا توجيهات او را براى استعفايش بشنويم. اميررضا واعظى آشتيانى در پاسخ به اين سوال كه سرانجام با استعفاى صمد مرفاوى موافقت كرديد يا خير؟ گفت: من به غير از صحبت كوتاهى كه با مرفاوى بعد از بازى با پيكان داشتم، صحبت ديگرى با او نكردم. اول از همه بايد توجيهات مرفاوى را براى اين استعفا بشنويم و بعد تصميم بگيريم. آشتيانى همچنين در يك برنامه تلويزيونى در پاسخ به اين سوال كه اگر نتوانستيد مرفاوى را براى ماندن متقاعد كنيد، گزينه آتى تان ايرانى خواهد بود يا خير؟ گفت: اول بايد تكليف مرفاوى مشخص شود. اگر او در استقلال نماند درباره سرمربى بعدى تيم در جلسه هيات مديره باشگاه استقلال تصميم گيرى مى شود. وى با اشاره به كارنامه مرفاوى در باشگاه استقلال گفت: فصل گذشته كه به پايان رسيد و مرفاوى به عنوان سرمربى انتخاب شد، همه شاهد بوديد كه از ابتداى فصل افراد و گروه ها چه رفتارهايى با او انجام دادند و برخى رسانه ها چه كارهايى انجام دادند كه استقلال نتيجه نگيرد.واعظى آشتيانى ادامه داد: كمتر مى بينيم كه يك تيم قهرمان فصل بعد جزو سه تيم اول باشد. عمدتا مى بينيم تيمى كه قهرمان مى شود، فصل آينده اش پنجم، سيزدهم يا دهم مى شود اما استقلال كه فصل قبل قهرمان شده بود اين فصل سوم شد و در ليگ قهرمانان هم از رشد مناسبى برخوردار شد و در رده بندى جهان هم استقلال از ساير تيم هاى ايران وضعيت بهترى داشت. ضمن اين كه دليلى ندارد كه استقلال و پرسپوليس همواره قهرمان شوند، امسال سپاهان قهرمان شد اما سال بعد مگر ديگر تيم ها به اين تيم اجازه مى دهند قهرمان شود. ان شا ءالله كه سپاهان سال بعد هم قهرمان شود اما، ديگر تيم ها بى كار نمى نشينند كه چند تيم خاص هر سال قهرمان شوند. وى در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا اشتباه طالب لو در استعفاى مرفاوى تاثيرگذار بود، گفت: مرفاوى پيش از بازى به من گفت كه چنين تصميمى دارد كه ما فكر كرديم او دارد تعارف مى كند اما وقتى خبر را شنيديم و متن صحبت هاى مرفاوى را در خبرگزارى ها خواندم متوجه شدم و از اين موضوع ناراحت شدم اما همان طور كه گفتم بايد ابتدا توجيهات او را بشنويم. شنبه 1 خرداد 1389