نمایش پست تنها
قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

شیث: آقا كریم تنها خواننده كنسـرت 100 هزار نفری بود
مرجع خبری پرسپولیس : شیث رضایی، كاپیتان جوان سرخ‌ها توانست در غیاب كریم باقری به‌خوبی تیمش را به سوی فینال جام حذفی هدایت كند.

اما نكته قابل توجه این است كه حالا در آستانه دیدار فینال جام حذفی، دایی از مربی بدنساز پرسپولیس خواسته تا هرطور شده كریم باقری را با بازی با فولادگستر برساند. این یعنی شیث باید قید بازوبند را در فینال بزند و به‌جای بالا بردن جام، به صدای باقری گوش كند و برای خواننده سرخ‌ها كف بزند!
*وضعیت پرسپولیس چطور است؟ برای فینال جام حذفی آماده هستید؟خدا را شكر وضعیت پرسپولیس خوب است و خودمان را برای فینال جام حذفی آماده می‌كنیم. بدون شك این حساس‌ترین بازی پرسپولیس در طول یك سال اخیر است، چون مرگ و زندگی در این بازی است و باید كاری كنیم تا همه چیز جبران شود.

*می‌گفتند پرسپولیس حاشیه دارد و اختلافاتی در تیم به‌وجود آمده!
بعضی‌ها خیلی دوست دارند كه تیم ما حاشیه داشته باشد. مسلما این حواشی باعث می‌شود تا آقایان به خواسته‌شان برسند اما دوستان باید این را بدانند كه پرسپولیس در حال حاضر شرایط خیلی خوبی دارد و خودمان را برای فینال آماده می‌كنیم. بعضی از اتفاقات و بعضی از مسائل در هر تیمی به‌وجود می‌آید. تیم ما حكم یك خانواده را دارد و این خیلی عجیب نیست كه در یك مجموعه بزرگ گاهی اوقات اختلاف نظر به وجود آید اما با تمام اینها پرسپولیس در شرایط خیلی خوبی است و فقط به دنبال جام هستیم.

*بالا بردن جام در استادیوم آزادی برای هر پرسپولیسی یك آرزو است...
این چیزی است كه هر كسی خوابش را می‌بیند.. باور كنید آنقدر به فكر جام قهرمانی هستم كه حتی شب‌ها خواب این موضوع را می‌بینم... فكرش را بكنید، با توجه به اتفاقاتی كه توی این مدت افتاد و نتوانستیم قهرمان شویم، دوشنبه چه اتفاق بزرگی می‌تواند در استادیوم آزادی بیفتد.

*اما دایی از مربی بدنساز پرسپولیس خواسته تا كریم باقری را به فینال برساند، اگر این اتفاق بیفتد تو باید به سرود خواندن كریم باقری گوش كنی!
آقا كریم بزرگ پرسپولیس است و احترامش برای همه ما واجب است. من هم مثل همه كسانی كه پرسپولیسی هستند و این تیم را دوست دارند، آرزو دارم كه جام را بالای سر ببرم، ولی اگر آقا كریم برسد و بازی كند، خوشحال می‌شوم. ایشان برای پرسپولیس زحمت كشیده و امیدوارم به بازی برسد و حتی بتواند از آن گل‌های معروفش برای پرسپولیس بزند.

*صدای تو بهتر است یا كریم باقری؟
(خنده) توی این مدت كه سرود پرسپولیس ضبط می‌شد، خیلی‌ها از من تعریف می‌كردند، ولی من ترجیح می‌دهم بدون هیچ حاشیه‌ای با تمام تمركز در اختیار پرسپولیس باشم. در ضمن صدای آقا كریم هم حرف ندارد... یادتان نرود كه آقا كریم وقتی سرود خواند كه فقط صد هزار نفر آزادی صدای او را گوش می‌دادند.

*قبول داری كه فولاد گستر توی بازی رفت عملكرد خوبی داشت؟
بله... فولاد گستر توی تبریز خوب بازی كرد، ولی ماجرا در تهران فرق می‌كند و هیچ تیمی نمی‌تواند در فینال جام حذفی در استادیوم آزادی روز راحتی داشته باشد.

فولاد گستر یك مربی باتجربه و زیرك به نام فرهاد كاظمی دارد و باید مراقب او باشیم. فرهاد كاظمی تجربیات زیادی دارد و اگر فولاد گستر به جایی رسیده، به خاطر سرمربی این تیم بوده. البته با تمام این حرف‌ها، پرسپولیس كاری با این چیزها ندارد و فقط دنبال قهرمانی است.

*برای فصل بعد چه نقشه‌ای داری؟
اگر خدا بخواهد می‌مانم... همه چیز دست هواداران پرسپولیس است و در خدمت آن‌ها هستم.