نمایش پست تنها
قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

كاشانی: باید با یك بازی زیبا قهرمان شویم
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: دوست دارم با یك بازی زیبا در 90 دقیقه
قهرمان جام حذفی شویم.

حبیب كاشانی اظهار داشت: فردا دیدار حساسی برابر گسترش فولاد تبریز داریم و دوست دارم 90 دقیقه بازی زیبا از پرسپولیس ارائه شود و در كنار این موضوع قهرمانی را بدست آوریم.

وی افزود: از عملكرد بازیكنان در نیمه دوم راضی هستم و اعتقاد قلبی دارم كه اگر در بازی مقابل نماینده تبریز مانند 45 دقیقه دوم بازی با سپاهان باشیم می‌توانیم برد شیرینی را تجربه كنیم. البته قبول دارم كه باید مراقب حریف باشیم. كاشانی تصریح كرد: خوشحالم كه در تبریز برنده بودیم اما آن بازی را باید فراموش كنیم و فریب آن نتیجه را نخوریم. ما باید یك روز به یاد ماندنی را برای 120 هزار هوادار رقم بزنیم كه در شان آنها باشد.

سرپرست باشگاه پرسپولیس خاطرنشان كرد: هواداران ما قطعا وقتی فردا به ورزشگاه آزادی می‌آیند به دنبال دیدن بازی زیبا هستند. هرگز دوست نداریم آنها دست خالی از ورزشگاه بروند و منتظر این باشند كه فقط چند دقیقه جشن شادی را در پایان بازی ببینند بلكه دوست داریم 90 دقیقه طوفانی را برای آنها به نمایش بگذاریم. البته از هواداران می‌خواهم ثابت كنند انتخاب AFC كه پرسپولیس را دارای بیشترین هواداران باتعصب در آسیا معرفی كرده بیهوده نبوده است.

كاشانی یادآور شد: این موضوع می‌تواند با دادن شعارهای خوب و تشویق پرسپولیس در ورزشگاه آزادی محقق شود. ما نباید به حریف بی‌احترامی كنیم و اگر كری‌خوانی در این بازی بوده است آن را با یك رقابت جذاب به نفع خودمان تمام كنیم.

كاشانی درباره وضعیت تیم گفت: یكدلی را در بین نیمكت نشینان، ‌كادر فنی و مسئولان باشگاه پرسپولیس می‌بینم درست همانند سال 1386 كه ما قهرمان لیگ برتر شدیم. امیدوارم فردا با یك جشن به یاد ماندنی مسافر آسیا شویم تا شایستگی‌های خودمان را باز هم به آسیایی‌ها ثابت كنیم و نشان دهیم جای پرسپولیس در فصل گذشته لیگ قهرمانان خالی بود.