نمایش پست تنها
قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ISN - حبيب كاشانى سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: دوست دارم با يك بازى زيبا در ۹۰ دقيقه قهرمان جام حذفى شويم.وى اظهار داشت: ديدار حساسى باگسترش فولاد تبريز داريم و دوست دارم ۹۰ دقيقه بازى زيبا از پرسپوليس ارائه شود و در كنار اين موضوع قهرمانى را بدست آوريم. او افزود: از عملكرد بازيكنان در نيمه دوم راضى هستم و اعتقاد قلبى دارم كه اگر در بازى مقابل نماينده تبريز مانند ۴۵ دقيقه دوم بازى با سپاهان باشيم مى توانيم برد شيرينى را تجربه كنيم. البته قبول دارم كه بايد مراقب حريف باشيم.كاشانى تصريح كرد: خوشحالم كه در تبريز برنده بوديم اما آن بازى را بايد فراموش كنيم و فريب آن نتيجه را نخوريم. ما بايد يك روز به ياد ماندنى را براى ۱۲۰ هزار هوادار رقم بزنيم كه در شان آنها باشد. سرپرست باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: هواداران ما قطعا وقتى به ورزشگاه آزادى مى آيند به دنبال ديدن بازى زيبا هستند. هرگز دوست نداريم آنها دست خالى از ورزشگاه بروند و منتظر اين باشند كه فقط چند دقيقه جشن شادى را در پايان بازى ببينند بلكه دوست داريم ۹۰ دقيقه طوفانى را براى آنها به نمايش بگذاريم. البته از هواداران مى خواهم ثابت كنند انتخاب AFC كه پرسپوليس را داراى بيشترين هواداران باتعصب در آسيا معرفى كرده بيهوده نبوده است. كاشانى يادآور شد: اين موضوع مى تواند با دادن شعارهاى خوب و تشويق پرسپوليس در ورزشگاه آزادى محقق شود. ما نبايد به حريف بى احترامى كنيم و اگر كرى خوانى در اين بازى بوده است آن را با يك رقابت جذاب به نفع خودمان تمام كنيم. كاشانى درباره وضعيت تيم گفت: يكدلى را در بين نيمكت نشينان، كادر فنى و مسئولان باشگاه پرسپوليس مى بينم درست همانند سال ۱۳۸۶ كه ما قهرمان ليگ برتر شديم. اميدوارم فردا با يك جشن به ياد ماندنى مسافر آسيا شويم تا شايستگى هاى خودمان را باز هم به آسيايى ها ثابت كنيم و نشان دهيم جاى پرسپوليس در فصل گذشته ليگ قهرمانان خالى بود. دوشنبه 3 خرداد 1389