05-24-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
در انتظار رقابت احتمالي شهرداري و تراكتور در فصل نقل و انتقالات
مسعود همامي، رضا نورمحمدي، ابراهيم كريمي و حسين پاشايي هر 4 از راهآهن كه زماني شاگرد ميثاقيان بودهاند در صدر فهرست اكبرآقا قرار دارند. به جز اين جواد آشتياني از سايپا و فرهاد خيرخواه و مهرداد پولادي از تراكتور نيز در ليست اوليه ميثاقيان جاي گرفتهاند
سايت گل - شهرداري تبريز به عنوان اولين تيم صعود كننده به رقابتهاي ليگبرتر، فعاليتهاي خود را براي جذب بازيكنان موردنظر آغاز كرده است.
اين باشگاه تبريزي كه ظاهرا از شرايط مالي خوبي هم برخوردار است، با سرمربيگري اكبر ميثاقيان حضور خود در ليگبرتر را تقريبا قطعي كرده، بنابراين با خيال آسوده به فكر يارگيري است.
حضور شهردار تبريز در جمع بازيكنان و كادرفني در هفته گذشته نيز اين دلگرمي را به مديران اين تيم داده كه فصل جديد را با قدرت آغاز كنند، بهخصوص كه درخشش تراكتورسازي و فولادگستر در فصل گذشته، توقعات را از ايشان بالا برده است. در حال حاضر طبق آنچه كه در شايعات است، سه بازيكن مدنظر اين باشگاه هستند كه دوتاي آنها پيراهن تيم تراكتورسازي را به تن دارند. اين مقدمهاي بر رقابت اين دو باشگاه در فصل نقل و انتقالات خواهد بود.
البته رابطه بين اكبر ميثاقيان و فراز كمالوند در تبريز بسيار گرم است و خبرنگاران حاضر در تبريز بارها ناهار مشترك اين دو مربي را در هتل ايلگلي به چشم ديدهاند. اما آنچه كه مهم است كه فوتبال تعارف بردار نيست و چه بسا رفقايي كه برسر موضوع فوتبال با هم به مساله خوردهاند. مسعود همامي، رضا نورمحمدي، ابراهيم كريمي و حسين پاشايي هر 4 از راهآهن كه زماني شاگرد ميثاقيان بودهاند در صدر فهرست اكبرآقا قرار دارند.
به جز اين جواد آشتياني از سايپا و فرهاد خيرخواه و مهرداد پولادي از تراكتور نيز در ليست اوليه ميثاقيان جاي گرفتهاند.
اين قدرت مالي شهرداري تبريز است كه به بلندپروازيهاي سرمربي اين تيم پاسخ داد. طبق شنيدهها، شهرداري با پول نقد در بازار نقل و انتقالات حاضر خواهد بود. اين در حالي است كه باشگاه تراكتور شرايط مالي مناسبي ندارد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|