ISN - فرهاد كاظمى سرمربى تيم فوتبال گسترش فولاد گفت: بايد خدا را شكر كنم كه پس از اخراج دروازه بان مان گل هاى زيادى از پرسپوليس دريافت نكرديم. وى پس از شكست ۳ بر يك گسترش فولاد مقابل پرسپوليس درجام حذفى عنوان كرد: اين قهرمانى را به پرسپوليسى ها تبريك مى گويم. هرچند در اين ديدار علاوه بر ضعف هاى تاكتيكى مشكلات زيادى نيز داشتيم. يك تيم براى رسيدن به قهرمانى بايد از اول فصل شرايط ايده آل داشته باشد و ما در اين زمينه ضعف هايى داشتيم.وى گفت: پس از مصدوميت دروازه بان اول بايد اعتراف كنم كه دروازه بان دوم ما شرايط ايده آل را نداشت اما پتانسيل ما همين بود. بايد خد را شكر كنم كه پس از ۱۰ نفره شدن گل هاى زيادى از پرسپوليس نخورديم.كاظمى گفت: ميثم آريان براى اولين بار بود كه به عنوان دروازه بان به ميدان مى رفت و ما مجبور بوديم كه از وى در اين پست استفاده كنيم. به غير از آريان ۸ بازيكن ديگر هم تيم ما براى اولين بار بود كه در ورزشگاه آزادى بازى مى كردند. در اين ديدار تيمى كه در زمين و روى نيمكت توانمندى بيشترى داشت تيم پيروز ميدان شد. كاظمى گفت: من از حمايت مردم آذربايجان نهايت تشكر را دارم اما به دليل اين شكست شرمنده آنها هستم. هواداران پرسپوليس سنگ تمام گذاشتند و اميدوارم شاهد قهرمانى تيمشان در آسيا باشند. سه شنبه 4 خرداد 1389