تكمیلی/ دایی: هیچ فردی از این پس حق اظهار نظر در خصوص من را ندارد
خبرگزاری جمهوری اسلامی ۰۴/۰۳/۸۹
تهران- سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از این به بعد هیچ كس اجازه نخواهم داشت تا در خصوص من اظهار نظر هدف دار كند.
علی دایی روز دوشنبه پس از قهرمانی در جام حذفی به همراه تیم فوتبال پرسپولیس تهران، افزود: برای فصل سعی خواهیم كرد تا با جذب بازیكنان جدید و حفظ اسكلت اصلی تیم خود حضور قدرت مندی در جام باشگاههای آسیا داشته باشیم.
وی ادامه داد: از فردا مذاكره با بازیكنان جدید را آغاز خواهیم كرد تا بتوانیم در فصل نقل و انتقالان عملكرد موفقی داشته باشیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در خصوص صحبتهای خود مبنی بر جدایی اش از این تیم در صورت جدایی كاشانی سرپرست این باشگاه گفت: من این حرف را بیان نكردم اما افتخار میكنم با جدایی كاشانی از پرسپولیس جدا شوم زیرا با او به دنیای فوتبال بازگشتم.
وی تصریح كرد: این قهرمانی متعلق به كل مجموعه باشگاه پرسپولیس است و نباید به نام من تمام شود.
وی اظهار داشت: خوشبختانه با حضور كاشانی مانند گذشته دیگر تنها نیستم و با حمایتهای او میتوانم به موفقیتهای بزرگ تر دست یابم.
دایی ادامه داد: پرسپولیس را برای سه جام در فصل آینده خواهیم بست و مطمئن باشید نتایج خیرهكننده ای را كسب میكنیم.
وی در خصوص ادامه همكاری با كادر فنی خود گفت: به طور حتم با تمامی افراد این كادر همكاری خود را ادامه خواهد داد و افرادی جدید نیز به ما اضافه می شوند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران خاطرنشان كرد: برخلاف مطالب كذبی كه از قول من در رسانه به چاپ رسیده است قصد ندارم برای جذب بازیكن به مسابقات جام جهانی آفریقای جنوبی سفر كنم.
وی ادامه داد: اكثر مطالبی كه از قول من در رسانهها به چاپ میرسد كذب محض است.
وی در خصوص جذب مهدوی كیا گفت: مهدوی كیا یكی از افتخارات فوتبال ایران است و تا پایان فصل آینده با باشگاه استیل آذین قرارداد دارد.
دایی گفت: فوتبال ایران امسال پدیدهای نداشت و بازیكنان آماده فصل گذشته بازهم عملكرد قابل قبولی داشتند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در خصوص هزینههای زیاد بعضی از باشگاه در جذب بازیكن اظهار داشت: سیاست هر باشگاهی متفاوت است اما فكر میكنم پول عامل قهرمانی یك تیم نیست.
وی تاكید كرد: امسال هم تیمهایی در لیگ بودند كه هزینههای بسیار هنگفتی انجام دادند اما نتوانستند افتخار مهمی را كسب كنند.
وی تصریح كرد: امیدوارم سازمان لیگ برتر قانون ممنوعیت جذب دروازه بان خارجی بردارد زیرا این كار باعث افزایش قیمت دروازه بانان شده است.
وی ادامه داد: باید قانون ممنوعیت جذب دروازه بان خارجی را در لیگ یك اعمال كنیم.
دایی در خصوص نداشتن یك مهاجم گلزن در فوتبال ایران گفت: فدراسیون باید یك كمیته استعداد یابی قوی داشته باشد تا بتواند بازیكنان برتر را جذب كند.
وی ادامه داد: به طور مثال كریم انصاری فرد را از اردبیل به تهران آوردم و به فوتبال ایران معرفی كردم كه به طور حتم این كار از سوی فدراسیون فوتبال نیز میتواند انجام شود.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در خصوص اینكه آیا حاضر بود مدال خود را مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال دریافت كند، گفت: مدالم را از مسئولان سازمان دریافت و اصلا دلیلی نمیبینم كه بخواهم به سمت تاج بروم تا از او مدال خود را دریافت كنم.
وی در خصوص صحبتهای افشین قطبی بر علیه خود خاطرنشان كرد: من جوانی خود را برای این فوتبال گذاشته ام و نمیدانم فردی مانند قطبی از كجا در فوتبال ما ظهور كرد كه اینچنین به خود اجازه میدهد در مورد من صحبت كند.
وی تاكید كرد: تمام زحمات را برای تیم ملی امثال من كشیدهاند و حالا قطبی به خود اجازه میدهد به ما توهین كند.
دایی اظهار داشت: قطبی در حدی نیست كه بخواهم جواب او را بدهم و متاسفم افرادی كه در سختترین شرایط به خصوص در زمان جنگ در كشور نبودهاند و بعدها نیز در رسانههای بیگانه اینچنین در خصوص مملكت خود اظهار نظر كردهاند حالا میخواهند در خصوص زحمتكشان این مملكت اینچنین صحبت كنند.
وی تصریح كرد: من هم میتوانستم مانند این افراد حتی به دلیل شهرت و ثروتی كه دارم راحت تر در خارج از كشور زندگی كنم.
سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت: از این پس به هیچ كس اجازه نخواهم داد تا در خصوص من اظهار نظر هدف دار كند.
وی در خصوص طلبش از فدراسیون فوتبال تصریح كرد: مطمئن باشید حق خود را از فدراسیون خواهم گرفت.
وی ادامه داد: متاسفم كه شریفی رییس كمیته انضباطی فدراسیون به من اعلام كرد پرونده ام ۴۵روز در اختیار كفاشیان قرار گرفته است و تا كنون هیچ تصمیمی در موردم گرفته نشده است.