حبیب کاشانی: نمیدانم چرا وزیر آموزش و پرورش مخالف است
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس با تبریک قهرمانی این تیم در جام حذفی گفت: شش بازیکن لیگ برتری در فهرست فصل بعد هم هستند که محمد نوری و غلامرضا رضایی دو نفر از این فهرست هستند.
حبیب کاشانی پس از قهرمانی عصر دوشنبه تیمش در بیست و سومین دوره رقابتهای جام حذفی گفت: این قهرمانی متعلق به همه مدیران و مسئولان قبل از من ، آنهایی که با من کار کردند و بازیکنان و کادر فنی و هواداران است.
وی ادامه داد: در این فصل از سه جام موجود برای فوتبال ایران همین یک جام قسمت ما شد و امیدوارم سال آینده بتوانیم جام های بیشتری بگیریم. من و آقای دایی از زمانی که به پرسپولیس امدیم وعده کردیم یک جام به هواداران هدیه بدهیم و خوشحالم که به وعده مان عمل کردیم.
حبیب کاشانی در مورد وضعیت خودش برای مدیرعاملی پرسپولیس گفت: در مورد بنده باید آقای سعیدلو تصمیم بگیرد. من تلاش زیادی کردم تا از اموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی مامور شوم اما نمی دانم چرا وزیر آموزش و پرورش نامه را امضا نکرده است و با این انتقال مخالف است. امیدوارم مسئولان سازمان تربیت بدنی این مشکل را حل کنند.
سرپرست باشگاه پرسپولیس ادامه داد: از روز سه شنبه کار نقل و انتقالات تیم پرسپولیس را آغاز می کنیم و بازیکنان مان را برای فصل آینده جذب می کنیم.
وی با اشاره به فهرست علی دایی گفت: ایشان خواستار جذب شش بازیکن لیگ برتری شده است که در بین آنها محمد نوری از صبا و غلامرضا رضایی از فولاد نیز حضور دارند که صحبت هایی را با آنها داشته ایم.
کاشانی در مورد برنامه های پرسپولیس گفت: ما از روز 29 خردادماه تمرینات مان را آغاز می کنیم و از 9 تا 19 تیرماه در دورتموند آلمان اردوی آماده سازی مان را برپا خواهیم کرد.
وی در پایان به بی نظمی های جشن قهرمانی اشاره کرد و گفت: این جشن می توانست بهتر از این برگزار شود اما نسبت به سال 86 که ما قهرمانی شدیم شرایط بهتری داشت.