نمایش پست تنها
قدیمی 05-25-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

16 روز به آغاز رقابت‏های جام جهانی باقی مانده است.

- ریموند دومنک سرمربی تیم ملی فرانسه اطمینان دارد که ویلیام گالاس با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیتش به جام جهانی خواهد رسید.

- میشائیل بالاک ستاره مصدوم تیم ملی آلمان اعلام کرد به معجزه اعتقادی ندارد و قطعاً در جام جهانی غایب خواهد بود.

- آندره بیکی بازیکن تیم ملی کامرون مدعی شد ساموئل اتوئو اگر آماده باشد تیم ملی کشورش می‏تواند موفقیت بزرگی در جام جهانی کسب کند.

- آندرس گواردادو ستاره تیم ملی مکزیک از اینکه در دیدار افتتاحیه جام جهانی به مصاف آفریقای جنوبی می‏روند بسیار خوشحال است.

- فابیو کاپلو اعلام کرد به احتمال زیاد جو هارت دروازه‏بان اول تیم ملی انگلیس در جام جهانی خواهد بود.

- کارلوس ته‏وز مهاجم آرژانتین از بازی کردن در کنار مسی و هیگواین در خط حمله تیم ملی کشورش استقبال کرد.

- گری نویل مدافع کناری منچستر یونایتد اعلام کرد از تیم ملی انگلیس خداحافظی نکرده و هرگاه لازم باشد برای سه‏شیرها به میدان خواهد رفت.

- فدراسیون فوتبال نیجریه اعلام کرد مصدومیت جان ابی میکل قبل از رقابت‏های جام جهانی بهبود خواهد یافت.

- اسون گوران اریکسون سرمربی تیم ملی ساحل عاج نگران قدرت پنهان کره‏شمالی است.

- کریستیانو رونالدو ستاره تیم ملی پرتغال اعلام کرد همه بازیکنان پرتغال بهتریند و او به تنهایی نمی‏تواند تیم ملی کشورش را قهرمان جهان کند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید