نمایش پست تنها
قدیمی 05-25-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آذری: هیچ‌كس برای مدیرعاملی پرسپولیس با من صحبت نكرده است
مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل سابق باشگاه ذوب‌آهن گفت: تماسی از سوی سازمان تربیت بدنی برای مدیرعاملی پرسپولیس نداشته‌ام.

سعید آذری درباره حضور در ورزشگاه آزادی برای تماشای دیدار پرسپولیس و گسترش فولاد تبریز در فینال جام حذفی اظهار داشت: به دعوت حبیب كاشانی به ورزشگاه رفتم و موضوع دیگری مطرح نبود.

وی افزود: این كار ارزشی از سوی سرپرست باشگاه پرسپولیس فراموش نمی‌شود. 5 سال مدیرعامل باشگاه ذوب آهن بودم، اما برای دیدن مسابقات این تیم در ورزشگاه فولادشهر از من دعوت نمی‌شود.

آذری درباره شایعه مدیرعاملی در پرسولیس عنوان كرد: تماسی از سوی سازمان تربیت بدنی برای مدیرعاملی پرسپولیس نداشته‌ام و صحبتی در این ارتباط با من نشده است. خیلی‌ها دنبال این هستند كه با عنوان كردن نام خود برای مدیرعاملی باشگاه‌های مختلف خودشان را مطرح كند، اما با من در این ارتباط از سوی سازمان صحبتی نشده است.

مدیرعامل سابق ذوب آهن تصریح كرد: برای ایجاد دیدگاه مثبت در عرصه مدیریتی در باشگاه ذوب آهن تلاش زیادی كردم. در 5 سالی كه در این باشگاه حضور داشتم زیرساخت‌های خوبی ایجاد كردم. سخت‌افزارهای لازم را ایجاد و مربی به این فوتبال معرفی كردم.

آذری یادآور شد: ساختار خوبی در باشگاه ذوب آهن بوجود آوردیم و بازیكنان خارجی خوبی به خدمت گرفتیم. سبك جدیدی را برای به خدمت گرفتن بازیكنان خارجی ایجاد كردیم و بازیكنان خوبی مانند كاسترو را به فوتبال ایران آوردیم. ثبات مدیریتی در باشگاه‌های ما باعث پیشرفت كارها می‌شود.