ISN - على سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدنى گفت: تا ۱۰ روز آينده با بررسى افراد واجد شرايط تكليف هيات مديره پرسپوليس مشخص مى شود.وى درباره اعلام اسامى هيأت مديره پرسپوليس اظهار داشت: تا ۱۰ روز آينده تكليف اين موضوع روشن مى شود. برنامه هاى ويژه اى براى موفقيت اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا داريم و سعى مى كنيم اگر اتفاق خاصى رخ ندهد آنها را اجرايى كنيم. رئيس سازمان تربيت بدنى تاكيد كرد: تعدادى از افراد واجد شرايط از سوى كاشانى براى عضويت در هيأت مديره به من معرفى شده اند و با بررسى و جمع بندى نهايى به صورتى كه به نفع باشگاه باشد اسامى قطعى را تا ۱۰ روز آينده اعلام خواهيم كرد. او درباره امكان تغيير و تحول در پرسپوليس عنوان كرد: هر امكانى در اين رابطه وجود دارد، اما بايد به موقع در اين رابطه تصميم گيرى و تصميمى گرفته شود كه كارشناسى شده باشد. سعيدلو درباره احتمال بوجود آمدن مشكلات مالى براى پرسپوليس در فصل نقل انتقالات گفت: به دنبال اين هستيم تا هيأت مديره اى در پرسپوليس تشكيل شود كه توانايى حل مشكلات اعم از مالى و مديريتى را داشته باشد و پشتوانه اى قوى براى تيم باشد. به همين دليل با وسواس و دقت كار مى كنيم و عجله اى براى اين كار نداريم. وى درباره حضورش در رختكن ۲ تيم پرسپوليس و گسترش فولاد تصريح كرد: براى خسته نباشيد و تبريك به خاطر انجام بازى جوانمردانه و زيبا به بازيكنان دو تيم به رختكن آنها رفتم و به آنها براى آوردن ۱۰۰ هزار هوادار به ورزشگاه تبريك گفتم. چهارشنبه 5 خرداد 1389