05-26-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
قهرمان آسيا حريف ذوب آهن شد
با انجام مراسم قرعه کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا، ذوب آهن بايد در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان با پوهانگ کره جنوبي ديدار کند.مسابقه رفت 24 شهريور در فولادشهر اصفهان برگزار مي شود و مسابقه برگشت 31 شهريور به ميزباني پوهانگ در کره جنوبي انجام خواهد شد. قرعه کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا به اين ترتيب است:
بازي اول:
الهلال عربستان - الغرافه قطر
بازي دوم:
ذوب آهن - پوهانگ استيلرز کره جنوبي
بازي سوم:
الشباب عربستان - جيونبوک موتورز کره جنوبي
بازي چهارم:
سيونگنام ايلهووا چونما کره جنوبي- سوون بلووينگورز کره جنوبي
فرخزادي: هيأت مديره پرسپوليس هفته آينده معرفي مي شوند
عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس از انتخاب اعضاي جديد هيأت مديره اين باشگاه در هفته آينده خبر داد و گفت: هواداران پرسپوليس منتظر اخباري خوب از اين باشگاه باشند.
مجيد فرخزادي افزود: در جمع مديران باشگاه پرسپوليس قطعا افرادي حضور خواهند داشت که عاشق اين باشگاه باشند.
خداحافظ «نود»
آخرين قسمت از برنامه «نود» در ليگ نهم، شامگاه دوشنبه به روي آنتن رفت و با پايان بازيهاي جام حذفي و ليگ برتر، اين برنامه حدود دو ماه پخش نمي شود.
عادل فردوسي پور اين خبر را اعلام و خاطرنشان کرد: اگر شرايط فراهم شود، سري جديد برنامه «نود» از اواسط مرداد ماه به روي آنتن خواهد رفت. او تأکيد کرد با آغاز ليگ برتر، برنامه «نود» طبق روال قبلي ساعت 22 و 30 دقيقه به روي آنتن مي رود.
جواب معني دار وزير به کاشاني
وزير آموزش و پرورش در پاسخ به مشخص شدن وضعيت نامه سرپرست باشگاه پرسپوليس، اظهار نظر معناداري کرد. به گزارش مهر، حميدرضا حاجي بابايي در حاشيه گردهمايي معاونان پرورشي و تربيتي در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبني بر اينکه " چرا نامه حبيب کاشاني براي انتقال به سازمان تربيت بدني را امضا نکرده ايد؟ " گفت: " مي خواستيم اول ببينيم آقاي کاشاني اجازه مي دهد ما در تيم شان بازي کنيم يا نه. " گفتني است حبيب کاشاني پيشتر در پاسخ به اين پرسش که بحث انتقال شما از آموزش و پرورش به سازمان تربيت بدني چه شد؟ گفت: من در نامه اي به وزير آموزش و پرورش درخواست اين انتقال را داده ام اما ظاهرا ايشان اين نامه را امضا نکرده اند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|