نمایش پست تنها
قدیمی 05-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

قرارداد دوساله قلعه نويي با سپاهان :امسال قوي تر خواهيم بود

کادر فنی فعلی تیم را حفظ خواهیم کرد و سپاهانی قدرتمند تر از سال گذشته را روانه مسابقات امسال خواهیم نمود

سايت گل - امیر قلعه نوعی با حضور در دفتر مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با تیم فوتبال این باشگاه تمدید کرد.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، قلعه نوعی امروز عصر در دفتر مدیر عامل باشگاه سپاهان و در جمع اعضای هیئت مدیره این باشگاه حاضر شد و مذاکرات طرفین در زمینه های اداری ، فنی ، اجرایی و مالی نهایی شد . با انجام توافقات لازم قرارداد وی به عنوان سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان تمدید شد.
این تمدید همکاری برای مدت 2 سال صورت پذیرفت ، اما توافقات مالی آن یکساله و برای فصل آتی می باشد.
قلعه نوعی در گفتگویی کوتاه با پایگاه خبری سپاهان گفت : کادر فنی فعلی تیم را حفظ خواهیم کرد و سپاهانی قدرتمند تر از سال گذشته را روانه مسابقات امسال خواهیم نمود.حضور مجدد در سپاهان و اصفهان برای من یک افتخار بزرگ است و به یاری خدا در فصل آتی افتخارات بیشتری را با این باشگاه دنبال خواهیم کرد.
محمد رضا ساکت هم پس از پایان این نشست د رگفتگویی اظهار داشت : در راستای سیاست ثبات و استمرار کاری در باشگاه و با توجه با تعاملات فی مابین قلعه نوعی و سپاهان و اهتمام ویژه ایشان برای یک کار قوی و قدرتمند، هیئت مدیره سپاهان رای به تداوم همکاری با این مری ارزنده فوتبال کشورمان داد و امروز با نهایی شدند مذاکرات و توافقات دو جانبه ادامه خواهد یافت.
وی ادامه داد : قلعه نوعی برنامه های کامل آماده سازی تیم برای آغاز مسابقات لیگ تیم شامل اردوهای آمای خارج و داخل کشور و همچنین برنامه های تمرینات را با ذکر برنامه زمان بندی اعلام نمود و بلافاصله پس از جلسه با هیئت مدیره جلسه ای با سایر اعضای کادر فنی و سرپرستی در این مورد برگزار کرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید