نمایش پست تنها
قدیمی 05-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

کاپلو: سرود ملی انگلیس را نمی خوانم

سرمربی ایتالیایی سه شیرها در صحبتهایی اعلام کرده که در جریان رقابتهای جام جهانی سرود" خدا ملکه را حفظ می کند" را همراه با شاگردانش نخواهد خواند.

سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرد که با خواندن سرود ملی انگلیس در جریان رقابتهای جام جهانی احساس راحتی ندارد و بدین ترتیب زمانی که در جریان رقابتهای جام جهانی سرود ملی این کشور نواخته شود، با لبهایی بسته چهره او را خواهیم دید.

کاپلو در صحبتهایی به اسکای سپورت 24 گفت:« سرود ملی انگلیس؟ من این سرود را بلدم ولی فکر نمی کنم که صحیح باشد که سرود ملی کشوری را کشور خودم نیست را بخوانم.»

کاپلو در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که وین رونی کلید موفقیت تیم سه شیرها در رقابتهای جام جهانی است و یادآوری کرده که به رونی اعلام کرده که چه توقعاتی از او در رقابتهای آفریقای جنوبی خواهد داشت و در عین حال به سایر بازیکنان انگلیس نیز یادآوری کرده که می بایست به تلاشهایشان ادامه دهند.

این مربی ایتالیایی ادامه داد:«رونی بازیکن مهمی است و البته این هم مهم است که تیم ما بتواند به موفقیت برسد. رونی اخیرا گلهای زیادی را به ثمر نرسانده ولی او به زودی به اوج آمادگی خواهد رسید. او کیفیت بالایی دارد تا بتواند به عنوان آقای گلی رقابتهای جام جهانی دست یابد.»

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید