05-28-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
افشاگري كاشاني عليه عابدزاده در ورزش و مردم
درحال حاضر ما بعد از فسخ قرارداد با عابدزاده تا به حال مبلغ 95 ميليون تومان به ايشان پرداخت كردهايم و فقط 5 ميليون از مطالبات باقي مانده است و عابدزاده هيچ پولي را نبخشيده است.
سايت گل ـ حبيب كاشاني كه براي پاسخ دادن به همه ابهامات در برنامه ورزش و مردم حاضر شده بود، با پخش كردن تصوير برگههاي قرارداد احمدرضا عابدزاده و پرسپوليس، ريز توافق اين اسطوره فوتبال ايران با باشگاه پرسپوليس را فاش كرد.
كاشاني گفت:«ما زماني كه با ميخواستيم با آقاي عزيزيان قرارداد ببنديم و سوال كرديم كه از پيكان چقدر پول گرفته كه جواب دادند 25 ميليون ما هم 25 درصد به قرارداد ايشان افزوديم و براي يك فصل قرارداد 30 ميليوني با وي منعقد كرديم كه تازه 3 ميليون تومان آن هم به دليل جريمه كم شد. اما در فصل بعد باشگاه كه نميدانيم به گنج رسيده بود و به چه پول زيادي با مبلغ 150 ميليون تومان با آقاي عابدزاده قرارداد بست كه اين يك مبلغ نامتعارف براي يك مربي دروازهبان بود. در صفحه دوم قرارداد باشگاه متعهد شده كه يك آپارتمان براي ايشان اجاره كند و كليه هزينههاي آن را كه شامل آب و برق و گاز تلفن و شارژ ماهيانه است بپردازد و يك سيم كارت هم در اختيار ايشان قرار بدهد. اين قرارداد در سال بعد و در زمان مديريت آقاي انصاريفرد 200 ميليون تومان افزايش پيدا كرده است. زماني كه آقاي دايي سرمربي پرسپوليس شده است گفتند كه نميخواهند با آقاي عابدزاده كار كنند و ما با توجه به اينكه قرارداد آقاي عابدزاده، قرارداد دستيار بوده و نه مربي دروازهبانها ما آقاي يحيوي را به سازمان ليگ معرفي كرديم و كارتش را هم گرفتيم. از اينجا مشكلات آغاز شد.»
كاشاني با اشاره به اينكه باشگاه پرسپوليس بعد از بررسي قرارداد با پرداخت هزينه اجاره آپارتمان مخالفت كرده است گفت:«اين به هيچ وجه متعارف نيست و در هيچ جاي دنيا به يك آدم بومي حق مسكن نميدهند. در نهايت آقاي عابدزاده با درخواست ما مبني بر اينكه به عنوان دستيار علي دايي كارشان را ادامه بدهند موافقت نكردند و كنار كشيدند در حالي كه بعد از جلسه با هم داشتيم ايشان نامهاي به آقاي خوردبين نوشتند و ادعا كردند كه ميتوانند در 6 حوزه از جمله آناليز به ما كمك كنند.»
كاشاني افزود:«درحال حاضر ما بعد از فسخ قرارداد با عابدزاده تا به حال مبلغ 95 ميليون تومان به ايشان پرداخت كردهايم و فقط 5 ميليون از مطالبات باقي مانده است و هيچ بخششي هم صورت نگرفته است و عابدزاده هيچ پولي را نبخشيده است. ماروي مبلغ فسخ قرارداد با هم به توافق رسيدهايم. همچنين دعوي ما درباره اجاره بها به كميته استيناف رفته و اگر به ما اعلام بشود كه با توجه به امضاي مديران قبلي بايد اين پول را پرداخت كنيم. 24 ميليون تومان به ايشان خواهيم داد.»
اين صحبتها در حالي انجام شد كه كريم باقري دوست صميمي عابدزاده هم در استوديو حضور داشت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|