نمایش پست تنها
  #372  
قدیمی 05-29-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 1,337
سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

هدایتی : کاشانی نادان و جاهل است
مرجع خبری پرسپولیس: رئیس هیات مدیره باشگاه استیل‌آذین گفت: همیشه دوست داشتم حرمت‌ها حفظ شود اما حالا می‌گویم نادانان و جاهلان در اظهارنظرهای خود بیشتر دقت كنند.


حسین هدایتی خصوص اظهارات صبح امروز سرپرست باشگاه پرسپولیس مبنی بر این كه " آنهایی كه حرف از اسپانسر سه میلیاردی می‌زنند عوام فریبی می‌كنند " اظهار داشت: باید خدمت آقایان بگویم اگر ما اسپانسر سه میلیاردی یا بیشتر داریم فقط به خودمان ارتباط دارد و به هیچ كسی مربوط نیست كه درباره ما اظهار نظر كند.


وی افزود: چون باشگاه استیل آذین برای خودم است و به این باشگاه، مسئولان و بازیكنانش افتخار می‌كنم هیچ كس نمی‌تواند از من حساب پس بگیرد. من اسپانسر سه میلیاردی و بیشتر دارم و این لیاقت باشگاه بزرگ و خدمتگذار استیل آذین است.

هدایتی در مورد این كه كاشانی گفته " آنها چرا این كار را در فصل قبل برای پرسپولیس انجام نداده‌اند " تاكید كرد:




عضو پیشین هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: واقعا برای آقایان متأسفم كه این قدر جاهل و نادان هستند كه بدون بررسی، هر چه دوست دارند اعلام می‌كنند. من از این آقایان می‌خواهم به خودشان زحمت بدهند و اسناد مالی باشگاه را كه مكتوب وجود دارد بررسی كنند و سپس ببینند چگونه یك علاقمند عاشق و خدمتگذار به مردم خدمات خود را به این تیم نشان داده است.

وی خاطرنشان كرد: زمانی كه در پرسپولیس بودم یك و نیم میلیارد تومان با اسپانسری قرارداد بستیم و 5 میلیارد تومان هم از جیب خودم هزینه كردم. با توجه به دریافتی‌ام از باشگاه و به جزء اسپانسر كه باید برای باشگاه هزینه می‌شد و به من ارتباطی ندارد، هم اكنون سه میلیارد تومان از باشگاه پرسپولیس طلبكار هستم كه آن را طی شاخه گلی به هواداران خونگرم پرسپولیس بخشیدم. این كاركرد مالی من در باشگاه پرسپولیس بود. پس مشخص است همان سال توفیقات و زحمات خودم را نشان دادم.


وی ادامه داد: تمام اسناد و مدارك این مسائل نزد خودم و باشگاه پرسپولیس وجود دارد و مطمئن باشید روزی آنها را رسانه‌ای خواهم كرد تا ببینید چه كسی شیطنت می‌كند.

مالك باشگاه استیل آذین اظهار داشت: بهتر است آقایان به خودشان زحمت بدهند و اسناد مالی را بررسی كنند و به مردم اطلاعات درست بدهند. اگر این طور نباشد من از مسئولان سازمان تربیت بدنی می‌خواهم مامور حساب رسی به باشگاه پرسپولیس بفرستند تا دریافتی‌ها و پرداختی‌های من مشخص شود تا آن وقت ببینیم چه كسی عوام فریبی می‌كند.

هدایتی یادآور شد: دوست دارم این ضرب‌المثل را برخی‌ها بشنوند كه "كافر همه را به كیش خود پندارد " اما قیامت صحنه زیبایی است كه نزد پروردگار عوام‌ فریبی‌ها مشخص می‌‌شود و همه باید آن روز جواب بدهند. هیچ كس قیامت را نباید فراموش كند و حرف‌هایی كه می‌زند نباید عوام‌ فریبی باشد چون عوام فریب واقعی رسوا می‌شود.


__________________
زندگي با صدا شروع ميشه بي صدا تموم ميشه، عشق با ترس شروع ميشه با شك تموم ميشه، دوستي هر جايي ميتونه شروع بشه اما هيچ جا تموم ميشه.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید