نمایش پست تنها
قدیمی 05-29-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

باقری: تنها بازیكنی هستم كه هیچ مشكلی با دایی نداشتم
كریم باقری: پرسپولیس به خانه ‌تكانی نیاز دارد

مرجع خبری پرسپولیس : كاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس برای موفقیت در فصل آینده نیازمند خانه‌تكانی در كادر بازیكنانش است.

كریم باقری اظهار كرد: قهرمانی در جام حذفی عنوان خوبی بود كه با تلاش بازیكنان،‌ مربیان و مسوولان تیم بدست آوردیم، هر چند در لیگ جایگاه بهتر از چهارمی برایمان حاصل نشد و انشاا... با خانه‌تكانی كه مدیریت باشگاه در كادر بازیكنان با آوردن نفرات جدید ایجاد می‌كند، بتوانیم كاستی‌های فصل قبل را جبران كرده و موفق‌تر از قبل باشیم.

باقری با بیان اینكه هیچ علاقه‌ای به كار مربیگری ندارد، گفت: من اصلا از كار مربیگری خوشم نمی‌آید. كارم را در آینده در بخش مدیریت هم پیگیری نمی‌كنم. كماكان كه در پرسپولیس هستم و قرارداد دوساله‌ای را امضا كردم و می‌خواهم تا جایی كه توان دارم فوتبالم را ادامه دهم.

وی با تكذیب صحبت‌هایی كه به نقل از او در برخی از مطبوعات ورزشی منتشر شده بود، مبنی بر اینكه با پرسپولیس قهرمانی در آسیا را در فصل آینده می‌خواهد، گفت:

این حرف‌ها را من نزدم. شرایط برای ما سخت است. ما باید اول به دنبال قهرمانی در لیگ باشیم و سپس به قهرمانی در آسیا بیاندیشیم. امیدوارم پرسپولیس در لیگ دهم با شكل و شمایل جدیدش عملكرد موفقیت‌آمیزی داشته باشد. ما باید لیگ را خوب شروع كنیم و تا رسیدن به موفقیت فرصتی را از دست ندهیم.

باقری همچنین از ارتباط خوبش با علی دایی سرمربی پرسپولیس یاد كرد و گفت: در همان روزهای ابتدایی كه با دایی برخورد داشتم برخی عنوان كردند كه ما با هم اختلاف داریم؛ 15،16 سال است كه با هم دوست هستیم و كوچكترین مشكلی تاكنون در هیچ تیمی نداشتیم. شاید اگر از خود دایی هم بپرسید بگوید كه من تنها بازیكنی باشم كه هیچ‌ وقت با او مشكلی نداشتم.

كاپیتان پرسپولیس همچنین در واكنش به هزینه‌های سنگین دو بازیكن برزیلی این تیم كه مبلغ یك میلیارد و هشتصد میلیون تومان بوده است، خاطرنشان كرد: وسلی برازیلیا زیاد برای ما بازی نكرد اما تیاگو فراگو مقداری بازی كرد. البته فكر می‌كنم این مبالغ در ایران هنگفت به نظر بیاید اما در اروپا اصلا به
چشم نمی‌آید.