داد و فریادهایم بی دلیل نیست
مرجع خبری پرسپولیس: وقتی با 21 سال سن به تیم ملی دعوت شوی و محافظ دروازه سرخها باشی، قطعا بازیكن مستعد و احتمالا خوششانسی هستی.
علیرضا حقیقی حالا فقط به لژیونر شدن فكر میكند: «میخواهم در پرسپولیس و تیم ملی آنقدر خوب كار كنم تا لژیونر شوم... من عاشق منچستر هستم.»
پرسپولیس را در فصل گذشته چطور دیدی؟
به نظر من پرسپولیس بهرغم فراز و نشیبهایی كه داشت خیلی خوب كار كرد و خدا را شكر كه در پایان پرسپولیس قهرمان شد. البته من معتقدم كه پرسپولیس هرگز نتوانست توقعات را برآورده كند و این باعث شد هواداران پرسپولیس ناراحت شوند. تغییر سرمربی تیم به ضرر ما شد و پس از آمدن دایی بود كه تیم ما دوباره جان گرفت و توانستیم قهرمان شویم.
علیرضا حقیقی را چطور ارزیابی میكنی؟
همیشه دوست دارم تا مردم و كادر فنی در مورد من نظر بدهند. فكر میكنم در طول این مدت عملكردم راضیكننده بوده و بابت همین خدا را شكر میكنم.
اما فراز و نشیبهای زیادی هم داشتی...
این طبیعی است. هر جوانی بالا و پایین دارد. اما مهم این بود كه من همیشه انگیزه و پشتكارم را حفظ كردم و در پایان توانستم اعتماد مربیان تیم را جلب كنم. این درست كه این اعتماد كردن دیر اتفاق افتاد، ولی خدا را شكر كه این اتفاق افتاد و من توانستم توی یك نیمفصل به گلر اول پرسپولیس تبدیل شوم و به تیم ملی هم دعوت شوم.
تو و پرسپولیس پایان خوبی داشتید.
این لطف و خواست خدا بود كه این اتفاق بیفتد. اما این فصل برای من فراموشكردنی نیست، چون توانستم با جام قهرمانی به تیم ملی بروم.
پس با این حساب برای تیم ملی حسابی نقشه كشیدهای؟
رفتن به تیم ملی آرزوی هر كسی است و خوشحالم كه آرزوی من برآورده شد. رسیدن به قهرمانی جام حذفی و تیم ملی برای هر كسی پرزحمت است، ولی نگه داشتن آن از هر چیزی مهمتر و سختتر است.
در فصل گذشته اتفاقات حاشیهای هم برای تو رقم خورد. مثل ماجرای شیث و...
ماجرای شیث یك سوء تفاهم بود كه دیگر تكرار نمیشود. اصلا من میگویم كه در آن اتفاق 99 درصد منتقدان حق دارند، ولی اگر حتی یك درصد به من حق بدهید و شرایط مرا هم درك كنید، متوجه میشوید كه در آن شرایط سخت نمیشود خیلی راحت فكر كرد و تصمیم گرفت. هوادارها كاری به این ندارند كه در زمین چه میگذرد. آنها فقط از من میخواهند كه توپ از خط نگذرد. من هم از این اتفاقات درسهای زیادی گرفتم و حالا خوشحالم كه یك سال پختهتر و باتجربهتر شدهام.
توی این مدت خیلی از حاشیهسازان به دنبال این بودند كه من زمین بخورم، ولی دخالت پدرم و یك سری از دوستان بود كه با این مشكلات جنگیدم. من بعد از داربی هم گفتم كه باید شوك بدهم و اگر آن فریادها نباشد دچار مشكل میشویم. مطمئن باشید كه اگر این صحبت كردنها ایراد داشت، دایی نمیگذاشت من اینطوری داد و فریاد كنم.
خیلیها نگران هستند كه تو به سرنوشت نیما نكیسا و پدرش دچار نشوی!
من چیزی راجع به دخالتها و یا همراهی پدر نیما نكیسا نمیدانم، ولی من با پدرم رفیق هستم و همیشه از حمایتها و صحبتهای او استفاده میكنم. این را باید بگویم كه اگر به خاطر پدرم باشد حاضرم كه فوتبال را كنار بگذارم، ولی هرگز به خاطر فوتبال پدرم را كنار نمیگذارم. دوست دارم این را بنویسید تا منتقدانم تكلیفشان روشن شود.
چرا فكر میكنی كه منتقد و مخالف داری؟
چون توی چشم هستم! نمیدانم... شاید وقتی در آن بازی پرسپولیس - سایپا پنالتی دایی را گرفتم، این اتفاق افتاد... فكر میكنم توی چشم هستم. حتی اگر یك عطسه بكنم و جلوی دهانم را نگیرم، برایم حرف درمیآورند. ولی در مورد بقیه اینطوری نیست. من همیشه از حاشیه دوری میكنم، ولی نمیدانم چرا حاشیه بیخیال من نمیشود.
تو با 21 سال سن به تیم ملی رسیدی و در پرسپولیس فیكس شدی. سقف آرزوهای حقیقی كجاست؟
دوست دارم لژیونر بشوم. با دعوت شدن به تیم ملی این مسیر هموارتر میشود و دوست دارم كه جواب این زحمات را با لژیونر شدن بگیرم.
از تیم مورد علاقهات بگو.
تا به حال در این مورد حرف نزده بودم، ولی عاشق منچستر هستم. از خیلی وقت پیشها منچستر را دوست داشتم.
فكر میكنی دایی سختگیرتره یا فرگوسن؟
(خنده) با فرگوسن كه تا حالا كار نكردهام. دایی هم فقط توی زمین سختگیر است. بیرون زمین دایی با همه رفیق است.