جواد کاظمیان:تیم جدیدم را دقیقه 90 انتخاب میکنم
بازیکن ایرانی تیم فوتبال الامارات گفت: نمی خواهم مثل فصل های گذشته زود تصمیم بگیرم و قصد دارم تیم فصل آینده ام را در دقیقه 90 انتخاب کنم.
جواد کاظمیان در روزهای پایانی لیگ امارات به دلیل آنچه توهین به داور خوانده شد با محرومیتی 5 جلسه ای از سوی کمیته انضباطی فدراسیون امارات محکوم شد.
کاظمیان در مورد این محرومیت به پایگاه خبری فوتبال خاورمیانه گفت: نمی دانم باید در این باره چه توضیحی بدهم. فکر می کنم همه چیز مشخص است. من به خاطر یک تصمیم اشتباه 5 جلسه محروم شدم. دو بازی را به دلیل دریافت مسقتیم کارت زرد از دست دادم و سه بازی را هم که فدراسیون محرومم کرد. روی هم رفته این محرومیت به خاطر گفتن یک کلمه نه چندان زشت واقعا مغرضانه بود. از تصمیمی که فدراسیون فوتبال امارات گرفته در تعجب هستم و نمی دانم چرا یک بازیکن به دلیل گفتن یک حرف ساده باید اینقدر محروم شود. به داور چیز خاصی نگفتم و تنها به خاطر اشتباهی که داشت گفتم تصمیم مسخره ای گرفتی. واقعا تنبیه گفتن چنین حرفی اینقدر سنگین است؟
وی در مورد دلایل حساسیت داوران اماراتی به بازیکنان ایرانی نیز گفت: من کار خودم را می کنم و به این مسائل کاری ندارم که دیدگاه اماراتی ها نسبت به بازیکنان ایرانی بد شده یا نه. من درباره اتفاقی که افتاده یک نظر دارم و آن این است که مستحق چنین محکومیتی نبودم. در صحنه ای که باید نهایتا یک کارت زرد می گرفتم چنین داستانی برایم درست کرده اند. این نهایت بی عدالتی است.
هافبک پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در مورد تیم فصل آینده اش گفت: در سال های گذشته عادت داشتم بعد از اولین پیشنهاد سریع وارد مذاکره شوم و تیم جدیدم را انتخاب کنم. اما دیگر دوست ندارم این کار را انجام دهم. می خواهم تا آخرین لحظه نقل و انتقالات منتظر بمانم و دقیقه 90 تیم جدیدم را انتخاب کنم.
کاظمیان ادامه داد: حالا برایم فرق نمی کند چه بخواهم تیم ایرانی انتخاب کنم و چه تیم اماراتی. امسال اصلا فصل خوبی را پشت سر نگذاشتم و احساس می کنم تنها در صورت استراحتی مناسب می توانم برای فصل بعد انتخاب خوبی داشته باشم. الان که فکر می کنم می بینم من نسبت به سال های گذشته بهتر تمرین کرده بودم و آمادگی لازم را داشتم اما فصل با بدی برایم پیش رفت.
وی به اتفاقات بد فصل گذشته اشاره کرد و گفت: در عجمان پولم را ندادند و مجبور شدم علیه این تیم حرف بزنم. بعد از عجمان جدا شدم و به الامارات رفتم اما در این تیم هم کارت قرمز گرفتم و این بحث ها پیش آمد. از اینکه اخراج شده ام ناراحت نیستم اما از لحاظ شخصیتی این اتفاق برایم خوب نبود. فعلا واقعا خسته ام و نیاز به استراحت دارم تا این اتفاقات را کمی فراموش کنم.