نمایش پست تنها
قدیمی 05-30-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پروین : اگر حاج آقا هدایتی بگذارد محمد استیل آذینی می شود

مرجع خبری پرسپولیس : علی پروین سرمربی سابق پرسپولیس و اسطوره این باشگاه كه در برگزاری حاشیه‌ جام یونس شكوری به دوربین‌های تلویزیونی پاسخ می‌داد.

وی درباره احتمال حضورش به عنوان عضو هیئت مدیره پرسپولیس گفت:«من 4 جلسه با آقای سعیدلو برگزار كردم و حرف‌هایم را زدم و حالا قرار است آنها در این زمینه به ما خبر بدهند.

او كه ظاهراً دوباره به دلایلی از علی دایی دلخور است در پاسخ به سوالی درباره احتمال موفقیت او در فصل بعد با بی‌تفاوتی گفت:«اگر یارگیری خوب بكنند، حتماً موفق می‌شوند. اما مهمترین سوال درباره سرنوشت محمد پروین در پرسپولیس بود.» علی پروین گفت:«اسم من روی سر این بچه سنگینی می‌كند.

به نظر من محمد نباید از استیل آذین جدا می‌شد و باید تا آخر فوتبالش در این باشگاه می‌ماند. الان هم بعد از این همه مدت نیمكت‌نشینی ما نمی‌گذاریم او در پرسپولیس بماند، چون اصلا به صلاح نیست. البته محمد با پرسپولیس قرارداد دارد اما اگر حاج آقا(هدایتی) اجازه بدهد، او را امسال به استیل آذین می‌فرستم.

این گفت‌وگوی پروین در شرایطی انجام شد كه در طول مصاحبه نیمی از تنه حسین هدایتی مالك استیل آذین شانه به شانه پروین در كادر دوربین قرار داشت