05-30-2010
|
 |
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 0
66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مرجع خبری پرسپولیس : حضور حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس در برنامه دیروز ورزش و مردم فرصتی بود بر ناگفته های مدیریت وی در طول چند ماه گذشته .
کاشانی که با حضور در این برنامه و ارائه اسناد مستند به مجری و کارشناس این برنامه پرده از رویدادهایی در پرسپولیس برداشت که در هیچ یک از تیم های لیگ دسته سوم نیز اتفاق نیافتاده است.
قراردادهای میلیونی از پول هواداران و ادعاهای بی مورد مدیریتی , مدیران گذشته پرسپولیس از نکات جالب این برنامه بود . کاشانی در بخشی از سخنان خود گفت:
شنیدهام كه یكی از مدیران گفته میخواهیم اسپانسر 3 میلیاردی برای استیل آذین جذب كنیم. سؤال من این است هنگامی كه در سال 86 ما اسپانسر یك میلیارد و 950 میلیون تومانی گرفتیم چرا در آن زمان آقایان نمیتوانستند برای پرسپولیس اسپانسر 3 میلیاردی بگیرند. در سال 87 نیز به مسابقات آسیایی رفتیم و با توجه به اینكه 7 بازی به بازیهای ما اضافه میشود مبلغ هزینههای ما بالاتر میرود. بنابراین آقایان باید در مدت زمان حضور خودشان در پرسپولیس خود را نشان میدادند و مطرح كردن مسائلی مثل جذب اسپانسر 3 میلیاردی برای تیمها نوعی عوام فریبی است.
چطور میشود پرسپولیس برای 40 بازی اسپانسر یك میلیارد و 100 میلیونی برای یك فصل میگیرد اما وقتی من در نیم فصل دوم آمدهام این قرارداد را فسخ كردم و در نیم فصل دوم برای نیمی از بازیها یك میلیارد و 700 میلیون تومان اسپانسر گرفتیم. به اعتقاد من ثبت عدد اولیه در باشگاه پرسپولیس اصلا واقعی نیست و همه باید بدانند كسی در این بین مبلغ 150 میلیون تومان به عنوان حق شخصی برداشت كرده است.
پس از این سخنان بود که رئیس پیشین هیات مدیره پرسپولیس در مقام پاسخگو با لهنی تند برآمد . وی گفت :
رئیس هیات مدیره باشگاه استیلآذین گفت: همیشه دوست داشتم حرمتها حفظ شود اما حالا میگویم نادانان و جاهلان در اظهارنظرهای خود بیشتر دقت كنند.
حسین هدایتی خصوص اظهارات صبح امروز سرپرست باشگاه پرسپولیس مبنی بر این كه " آنهایی كه حرف از اسپانسر سه میلیاردی میزنند عوام فریبی میكنند " اظهار داشت: باید خدمت آقایان بگویم اگر ما اسپانسر سه میلیاردی یا بیشتر داریم فقط به خودمان ارتباط دارد و به هیچ كسی مربوط نیست كه درباره ما اظهار نظر كند.
حال پس از گذشت تنها یک روز از این اتفاقات رئیس ورزش کشور آب پاکی را بر روی دست مدیر سابق پرسپولیس و برخی رسانه های نوشتاری ریخت و گفت :
تا به امروز کسی به صورت شخصی پولی را به باشگاه نیاورده است. اگر کسی مدعی چنین مسئلهای است مدارک خود را ارائه کند."
سعیدلو در پاسخ به سئوال شبکه خبر تلویزیون درباره ادعای برخی افراد مبنی بر هزینه شخصی برای پرسپولیس، تأکید کرد: "تا به امروز هیچکس به صورت شخصی برای باشگاه هزینه نکرده است و چنین ادعایی درست نیست. اگر کسی چنین ادعایی دارد مدارکش را نیز ارائه دهد تا مسائل به صورت شفاف روشن شود."
در پایان روی سخن ما با مالک باشگاه استیل آذین می باشد :
همیشه دوست داشتیم حرمتها حفظ شود اما حالا میگویم آقای نادان و جاهل در اظهارنظرهای خود بیشتر دقت كن !
چون باشگاه پرسپولیس برای هواداران است و به این باشگاه، مسئولان و بازیكنانش افتخار میكنیم هیچ كس نمیتواند برسر هواداران منت بگذارد .
بهتر است دست از عوام فریبی برداری !!دوست دارم این ضربالمثل را بهم شنوی كه "كافر همه را به كیش خود پنداردو بس !
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|