نمایش پست تنها
قدیمی 05-30-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ISN - صمد مرفاوى سرمربى تيم فوتبال مس كرمان گفت: اينكه گفته مى شودغلامپور و نامجومطلق به كرمان مى آيند را تكذيب مى كنم، چون با وجود دوستى كه با آنها دارم مى دانم به دليل مشكلات شخصى تهران را ترك نمى كنند.وى در خصوص حضورش در تيم مس و موفقيت اين تيم در رقابتهاى ليگ برتر گفت: هر مربى كه به تيمى مى آيد براى موفقيت قدم بر مى دارد و من نيز از اين قاعده مستثنى نيستم. مربى بى ادعايى هستم و تنها به دنبال موفقيت مس هستم، چون مى خواهم مسئوليتى كه بر عهده من است را به بهترين نحو انجام دهم.او ادامه داد: هنوز در خصوص دستيارانم صحبتى نشده است، با اين حال اينكه گفته مى شود غلامپور و نامجومطلق به كرمان مى آيند را تكذيب مى كنم، چون با وجود دوستى كه با اين۲ دارم آنها به دليل مشكلات شخصى تهران را ترك نمى كنند.سرمربى مس در خصوص جذب طالب لو نيز گفت: طالب لو سنگربان جوانى است كه سابقه درخشانى دارد. من مشكلى با او ندارم و همانطور كه مى دانيد تا قبل از دوران افتش گلر يك تيم من بود. اگر او به مس بيايد خوشحال مى شوم.مرفاوى همچنين اضافه كرد: در خصوص قربانى نيز بايد بگويم كه مشكلى با او ندارم. پيروز قربانى در ليست من است و دوست دارم كه در مس بماند. ۲ بازيكن استقلالى ديگر انصافى و غنى زاده نيز احتمال دارد كه در تيم بمانند. من تا زمانى كه ندانم باشگاه چه كسانى را مى خواهد نمى توانم نفرات قبلى تيم را از دست بدهم. اگر قرار باشد باشگاه بازيكنان قوى ترى جذب كند قطعا در اين خصوص تصميم گيرى خواهم كرد و اگر قرار است بازيكنان متوسط جذب كند بازيكنان فعلى را از دست نمى دهم. يكشنبه 9 خرداد 1389