نمایش پست تنها
  #31  
قدیمی 05-30-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 1,337
سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض تمامي زيتون‌هاي سياه موجود در بازار تقلبي هستند

يک کارشناس کشاورزي در گفت‌وگو با ايسنا:
تمامي زيتون‌هاي سياه موجود در بازار تقلبي هستند


خبرگزاري دانشجويان ايران - زنجان
سرويس: كشاورزي و دامپروري



يک کارشناس کشاورزي گفت: هم اکنون زيتون‌هاي سياه تقلبي وارد بازار کشور شده و به طور گسترده نيز در کشور توزيع شده است، اما مصرف اين زيتون‌ها عوارض بسيار وخيم و ناگواري براي سلامتي انسان به دنبال دارد.
کريم مصطفوي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه زنجان اظهار كرد: در کل دنيا دو نوع زيتون سياه وجود دارد. يکي زيتون‌هايي است که عمدتاً در کشورهاي اسپانيا و ايتاليا توليد مي‌شود و رقم آنها، زيتون سياه است که تاکنون از اين نوع زيتون‌ها وارد کشور نشده و اين زيتون در کشور وجود ندارد.
وي ادامه داد: نوع ديگر اين زيتون‌ها، زيتون سياهي است که کشورهايي مثل ترکيه و لبنان با خريد زيتون سبز معمولي، آنها را با استفاده از سولفات آهن، فرآوري كرده و در بازارهاي کشور و دنيا توزيع مي‌كنند.
اين مقام مسئول با بيان اينکه کشور ترکيه از طرق مختلف اين زيتون‌ها را فرآوري مي‌کند، عنوان کرد: اين فرآوري باعث مي‌شود که زيتون خام به زيتون سياه تبديل شود كه استفاده از آن از لحاظ سلامتي خطرات عمده‌اي براي فرد به همراه دارد.
رييس ايستگاه تحقيقاتي زيتون طارم ادامه داد: فرآوري اين زيتون‌ها به گونه‌اي انجام مي‌شود که مردم عادي قادر به تشخيص اصلي يا تقلبي بودن آنها نيستند و تنها افراد متخصص مي‌توانند با انجام آزمايش‌هاي لازم به تقلبي بودن آنها پي ببرند.
اين کارشناس به عوارض استفاده از اين زيتون‌ها اشاره کرد و گفت: مصرف اين نوع زيتون‌هاي تقلبي، عوارض فراواني در مغز و معده ايجاد مي‌كند. همچنين به دليل استفاده بيش از حد مواد شيميايي، کليه فرد به صورت کامل از کار مي‌افتد و فرد در معرض خطرات بي‌شماري قرار مي‌گيرد.
مصطفوي بيان کرد: شباهت اين زيتون‌هاي تقلبي به زيتون‌هاي اصلي تا اندازه‌اي است که تشخيص آنها به هيچ وجه ممکن نيست و تنها کارشناسان با حضور در آزمايشگاه و انجام آزمايش‌هاي لازم مي‌توانند اين امر را تشخيص دهند. البته هم اکنون اين زيتون‌هاي سياه اصلي در کشور وجود ندارد و مي‌توان گفت تمامي زيتون‌هاي موجود در بازار تقلبي هستند.
وي تصريح كرد: وجود زيتون و روغن زيتون‌هاي تقلبي در بازار، اطمينان از اصلي و سالم بودن اين محصول کشاورزي در هنگام خريد از سوي مردم را ضروري مي‌سازد.
اين مقام مسئول با بيان آنکه مردم تا از برندها و الصاق‌هاي نصب شده بر روي ظروف مطمئن نشده‌اند، نبايد اين کالا را خريداري کنند،‌ توصيه کرد: از آنجا که انواع مواد شيميايي که رنگ محصولات کشاورزي را تغيير مي‌دهد، براي سلامتي انسان مضر است، از اين محصولات استفاده نشود.
__________________
زندگي با صدا شروع ميشه بي صدا تموم ميشه، عشق با ترس شروع ميشه با شك تموم ميشه، دوستي هر جايي ميتونه شروع بشه اما هيچ جا تموم ميشه.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید